ΓΔ: 2273.73 -0.09% Τζίρος: 240.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Χρηματιστήριο Αθηνών

Το Χ.Α. αντέστρεψε την ήπια άνοδο, πιέσεις στις τράπεζες

Ο Γ.Δ. έχασε γρήγορα τα μικρά κέρδη που κατέγραφε στο άνοιγμα της συνεδρίασης, υποχωρώντας προς την κρίσιμη στήριξη των 630 μονάδων.

Σε αρνητικό έδαφος πέρασε ο Γενικός Δείκτης, χάνοντας γρήγορα τα μικρά κέρδη που κατέγραφε στο άνοιγμα της συνεδρίασης, υποχωρώντας προς την κρίσιμη στήριξη των 630 μονάδων, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.

O Γενικός Δείκτης υποχωρεί 0,27% στις 630,60 μονάδες, ενώ νωρίτερα έφτασε να ενισχύεται έως και 0,52%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 9,92 εκατ. ευρώ.

Απώλειες άνω του 2% και για τον τραπεζικό δείκτη. 

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Aegean Airlines (1,18%) και της Τιτάν (0,55%).

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Alpha Bank (2,13%), της Viohalco (1,67%), της Πειραιώς (1,54%) και της Εθνικής (1,53%).

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει ο δείκτης των Βιομηχανικών Προϊόντων (0,25%) , ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφει ο δείκτης των Πρώτων Υλών (1,5%).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρηματιστηριακό γράφημα
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ πριν το άνοιγμα: Αναζητείται ανοδική αντίδραση εν μέσω θετικού κλίματος

Αισιοδοξία επικρατεί στις διεθνείς αγορές με τα futures σε ΗΠΑ και Ευρώπη να ενισχύονται παρά τις γεωπολιτικές ανησυχίες και το Χρηματιστήριο Αθηνών να αναζητεί θετική αντίδραση μετά και τη χθεσινή «βουτιά».