ΓΔ: 909.16 0.56% Τζίρος: 50.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Σύσταση buy μόνο για την Alpha δίνει η Goldman Sachs

Στη νεότερη έκθεσή του, ο οίκος μειώνει τις τιμές - στόχους για όλες τις τράπεζες, αλλά διατηρεί σύσταση αγοράς για τη μετοχή της Alpha Bank, ενώ για τις άλλες τράπεζες η σύσταση είναι ουδέτερη (Neutral).

Σε αναθεωρήσεις των τιμών - στόχων για τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών προχώρησε η Goldman Sachs στην έκθεσή της για το γ' τρίμηνο του 2020 των ελληνικών τραπεζών, διατηρώντας μόνο για τη μετοχή της Alpha Bank σύσταση αγοράς (Buy), με τιμή στόχο στα 0,95 ευρώ και την υψηλότερη προοπτική θετικής εξέλιξης (περιθώριο ανόδου 69%).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αμερικάνικου επενδυτικού οίκου, η Alpha Bank είναι η μόνη ελληνική τράπεζα που διατηρεί τη σύσταση Buy, ενώ για τις υπόλοιπες τράπεζες η σύσταση είναι ουδέτερη (Neutral).

Οι αναθεωρήσεις της Goldman Sachs στις εκτιμήσεις της και τις τιμές - στόχους για τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών αντανακλούν τις τρέχουσες τάσεις στην αγορά από τις επιπτώσεις της πανδημίας και του νέου lockdown, δίνουν όμως προβάδισμα στην Alpha Bank έναντι των άλλων τραπεζών.

Οι τιμές - στόχοι και οι επενδυτικές συστάσεις της Goldman Sachs

alpha_GS
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ: Σε διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές από την ΑΜΚ της Alpha Bank

««Είναι μία ημέρα – ορόσημο για την Alpha Bank. Πραγματοποιήσαμε επιτυχώς την πρώτη, αναπτυξιακού χαρακτήρα, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μετά το 2008», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, κ. Β. Ψάλτης.