ΓΔ: 879.27 0.00% Τζίρος: 14.31 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:19:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Χρηματιστήριο Αθηνών

Πρόβλημα μετάδοσης των δεδομένων εμφανίζει το Χρηματιστήριο Αθηνών

«Παγωμένο» λόγω τεχνικών προβλήματα παραμένει το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν συναλλαγές και φυσικά να μεταδοθούν δεδομένα.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι πάροχοι μετάδοσης των δεδομένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς από την έναρξη της συνεδρίασης οι συναλλαγές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακή πτώση -0,05% στις 905,04 μονάδες ενώ η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 61,53 εκατ. ευρώ

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε σχεδόν αμετάβλητος στο -0,01% και στις 2.192,28 μονάδες, έχοντας εβδομαδιαία κέρδη 1,32%, ενώ στο  +0,70% και στις 1.463,08 μονάδες, ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση ο δείκτης μέσης κεφαλαιοποίησης. 

Οριακά κέρδη 0,07% σημείωσε ο τραπεζικός δείκτης που διαμορφώθηκε στις 590,34 μονάδες, αλλά για την εβδομάδα εμφάνισε κάτι παραπάνω από καλή πορεία, με άνοδο 3,5%, προσφέροντας ελπίδες ότι τελικά θα καταφθάσει η «αφύπνιση» των τραπεζικών μετοχών, οι οποίες, παρά το γεγονός ότι η βαρύτητά τους μπορεί να έχει υποχωρήσει, εξακολουθούν να αποτελούν ένα βαρόμετρο τόσο για την ίδια την αγορά όσο και για την οικονομία. Στη σημερινή συνεδρίαση ξεχώρισε ο τίτλος της Eurobank με κέρδη 1,02%, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών τόσο με τη μεγαλύτερη αξία όσο και με τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, ενώ θετικά κινήθηκε στο +0,37% και η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας. Αντίθετα απώλειες 0,74% εμφά

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΟΡΕΣ

«Παγώνει» το ΧΑ η ακραία μεταβλητότητα, δεύτερη ημέρα χαμηλών συναλλαγών

Κέρδη 2,36% για τον Γενικό Δείκτη σε εβδομαδιαία βάση, με ώθηση από τις τραπεζικές μετοχές καθώς η άνοδός τους ξεπέρασε το 4%. Προβληματίζει η χαμηλή αξία των συναλλαγών, που άγγιξε σήμερα οριακά τα 50 εκατ.
Metoxes, Agores, Xrimatistirio, Stocks
ΑΓΟΡΕΣ

Τράπεζες και blue chips ωθούν πάνω από τις 880 μονάδες τον Δείκτη

Με ώθηση από την ανοδική αντίδραση της Wall Street και των ευρωπαϊκών αγορών η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά κινείται πάνω από τις 880 μονάδες. Αγοραστικό ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές και κέρδη για Coca Cola HBC, Jumbo, ΟΤΕ και ΟΠΑΠ.