ΓΔ: 914.84 -2.93% Τζίρος: 86.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Agores, Markets, Metoxes, Xrimatistirio, Stocks
Φωτο: Shutterstock

Glafka Capital: Ξεκίνησε η λειτουργία του επενδυτικού κεφαλαίου Bluemoon

Όπως σημειώνει η εταιρεία πρόκειται για κεφάλαιο πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων, ενώ εδρεύει στα Νησιά Κέιμαν, με την Glafka να δρα ως διαχειριστής.

Την έναρξη λειτουργίας του Bluemoon Capital, ενός νέου επενδυτικού κεφαλαίου πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων (“multi-asset investment fund”), με επίκεντρο τις επενδυτικές ευκαιρίες στη Νότια Ευρώπη, ανακοίνωσε η Glafka Capital.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Glafka θα ενεργεί ως διαχειριστής επενδύσεων, προσφέροντας ευέλικτη κατανομή κεφαλαίων σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, με βασικό γνώμονα τις παγκόσμιες τάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον τόσο της παραδοσιακής όσο και της ψηφιακής οικονομίας. Το  επενδυτικό κεφάλαιο “investment fund” εδρεύει στα Νησιά Κέιμαν, προσφέροντας μεσαίο επίπεδο ρίσκου για επενδυτές που θέλουν να επωφεληθούν από  ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες χωρίς να περιορίζονται σε μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων ή στρατηγική.

Ο Πέτρος Μυλωνάς, συνιδρυτής της Glafka Capital δήλωσε: «Αυτό είναι το δεύτερο επενδυτικό κεφάλαιο “Investment Fund”  που ξεκινήσαμε φέτος, μετά το Starboard Digital Strategies, το οποίο εκμεταλλεύεται μια μοναδική ευκαιρία αντισταθμισμένου κινδύνου (“arbitrage”) στο  χώρο των κρυπτονομισμάτων. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι επενδυτές και παραμένουμε προσηλωμένοι στην επίτευξη υψηλών αποδόσεων σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. Η Bluemoon Capital θα προχωρήσει σε επενδύσεις τόσο στη παραδοσιακή όσο και στη ψηφιακή οικονομία για να υποστηρίξει τις κορυφαίες εταιρείες και εγχειρήματα των επόμενων δεκαετιών».

Ο Χριστόφορος Παπανικολάου, συνιδρυτής της Glafka Capital δήλωσε: «Αυτό το βήμα ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευσή μας να πρωτοπορούμε στην εξεύρεση νέων εργαλείων και τρόπων επενδύσεων. Αυτό θα είναι ένα ακόμη βήμα από πολλά από τα οποία η ομάδα μας ετοιμάζει».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΓΟΡΕΣ

«Βουτιά» στις αγορές το 2020 περιμένουν οι πλούσιοι επενδυτές

Σημαντική πτώση στα χρηματιστήρια το 2020 περιμένουν οι περισσότεροι πλούσιοι επενδυτές, σύμφωνα με έρευνα της UBS Global Wealth Management. Κρατούν σε μετρητά για λόγους ασφαλείας το 25% των χαρτοφυλακίων τους.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Σε διεθνή θύελλα τα χρηματιστήρια, βαριές οι απώλειες για τον Γ. Δείκτη

Σε ζώνη διόρθωσης ο S&P 500 με απώλειες που ξεπερνούν το 10% από τα υψηλά του Ιανουαρίου. Ανησυχίες για Fed και Ουκρανία. Γενικευμένες ρευστοποιήσεις στο ΧΑ, που έχασε την στήριξη των 920 μονάδων.