ΓΔ: 2672.85 -0.50% Τζίρος: 50.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:14:38
Χρηματιστήριο Αθηνών

Κίνηση σταθεροποίησης στο Χρηματιστήριο

Στις 2.55 ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 889,12 μονάδες με οριακή άνοδο 0,09% ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 42,85 εκατ. Ευρώ.

Οι τράπεζες καθοδηγούν τον γενικό δείκτη σήμερα και καθώς γυρνούν σε πτωτικούς ρυθμούς το Χρηματιστήριο βλέπει τα κέρδη του να συρρικνώνονται αλλά να συνεχίζει σε οριακή ανοδική πορεία.

Στις 2.55 ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 889,12 μονάδες με οριακή άνοδο 0,09% ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 42,85 εκατ. Ευρώ.

Ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει μικρή πτώση 0,22% εν αναμονή των αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου της Alpha Bank αργότερα σήμερα.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης καταγράφει οριακή μεταβολή με πτώση 0,07%

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Πειραιώς (+1,87%), της Εθνικής (+1,08%) και του ΟΤΕ (+0,97%)

Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Eurobank (-1,08%), της Αlpha Bank (-0,68%), της ΕΛΠΕ (-1,04%) και της Αttica Bank (-0,67%).
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Markets, Stocks, Agores, Xrimatistirio, Omologa
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ πριν το άνοιγμα: Σε αρνητικό έδαφος οι αγορές, ανοδικά το πετρέλαιο

Αρνητικό κλίμα στις διεθνείς αγορές με το πετρέλαιο να ενισχύεται και τις αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, ενώ το ΧΑ προέρχεται από ισχυρή άνοδο 1,75%.
Euronext και Χρηματιστήριο
ΑΓΟΡΕΣ

Παρέμβαση ΣΜΕΧΑ για τις νέες χρεώσεις της Euronext Athens– Ζητάει επανεξέταση

Αντιδράσεις από ΣΜΕΧΑ στις νέες χρεώσεις της Euronext Athnes. Οι χρηματιστές υποστηρίζουν ότι τα νέα τέλη που επιβάλλονται ανά χρήση τα καταβάλλει ήδη ο αδειοδοτημένος DataVendor για κάθε τελικό χρήστη
Χρηματιστηριακή αγορά γραφικά
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ: Ισχυρή άνοδος με οδηγό τις τράπεζες – Κέρδη και στις ευρωπαϊκές αγορές

Ισχυρή ανοδική κίνηση καταγράφει το Χρηματιστήριο Αθηνών, ακολουθώντας το θετικό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές. Πρωταγωνιστούν οι τραπεζικές μετοχές, με τον κλαδικό δείκτη να ενισχύεται 2,98%, ενώ ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 2.680,90 μονάδες.
Χρηματιστήριο μετοχές γράφημα
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ πριν το άνοιγμα: Θετικό κλίμα στις αγορές, στο επίκεντρο τα ομόλογα

Η άνοδος των ασιατικών αγορών και τα θετικά futures σε Ευρώπη και ΗΠΑ δημιουργούν περιθώριο για καλύτερο ξεκίνημα, ενώ οι υψηλές αποδόσεις των ομολόγων παραμένουν βασικός παράγοντας πίεσης.