ΓΔ: 2707.83 1.57% Τζίρος: 423.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ντόναλντ Τραμπ στη σκηνή
Στιγμιότυπο από επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική εκδήλωση στις ΗΠΑ.

Για τη δολοφονία του JFK έψαχνε ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας Τραμπ

Ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς οπλισμένος με ημιαυτόματο τουφέκι έριξε το Σάββατο 13 Ιουλίου αρκετούς πυροβολισμούς κατά του πρώην προέδρου από την στέγη ενός κτιρίου, που απείχε μόλις περίπου 150 μέτρα από το σημείο.

Ο άνδρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ έψαξε στο διαδίκτυο τον τρόπο με τον οποίο ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δολοφόνησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του FBI Κρις Ρέι ενώπιων κοινοβουλευτικής επιτροπής που εξετάζει τις παραλείψεις των δυνάμεων επιβολής του νόμου στην απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου και σήμερα υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικάνων

Σε κατάθεση ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής, ο Ρέι δήλωσε ότι από τις 6 Ιουλίου περίπου, ο Τόμας Κρουκς «εστίασε ιδιαίτερα στον πρόεδρο Τραμπ και τη συγκέντρωση του» και έκανε αναζήτηση στο Google με ερωτήματα «πόση απόσταση είχε ο Όσβαλντ από τον Κένεντι;»

Ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς οπλισμένος με ημιαυτόματο τουφέκι έριξε το Σάββατο 13 Ιουλίου αρκετούς πυροβολισμούς κατά του πρώην προέδρου από την στέγη ενός κτιρίου, που απείχε μόλις περίπου 150 μέτρα από το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια.

Εξουδετερώθηκε αμέσως από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Τα ερωτήματα για τα κενά ασφαλείας που επέτρεψαν στον Κρουκς να προβεί στην απόπειρά του, που σκότωσε μάλιστα έναν από τους παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση Τραμπ, έχουν οδηγήσει πολλές υπηρεσίες ασφαλείας να δώσουν απαντήσεις.

Η διευθύντρια της Μυστικής Υπηρεσίας (Secret Service), Κίμπερλι Τσίτλε, μετά από πιέσεις και πυρά, παραιτήθηκε, λόγω των παραλείψεων της Υπηρεσίας στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Αγωγή εναντίον του τηλεοπτικού δικτύου CBS κατέθεσε ο Ντ. Τραμπ

Η αγωγή, που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Τέξας, αναφέρει ότι το CBS μετέδωσε δύο διαφορετικές απαντήσεις της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Χάρις σε ερώτηση που της έγινε για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.
Donald Trump, USA, HPA
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ προσπάθησε να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020

Σύμφωνα με τον ειδικό εισαγγελέα, οι πράξεις αυτές κατά συνέπεια δεν εμπίπτουν στην ευρεία ποινική ασυλία που αναγνωρίστηκε από το ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο στον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ.
Trump, USA
ΔΙΕΘΝΗ

Ντ. Τραμπ: Επίθεση κατά της Αμερικής η δίκη μου στη Νέα Υόρκη

Κατά την άφιξή του στο δικαστήριο του Μανχάταν, ο Ρεπουμπλικάνος επιχειρηματίας-πολιτικός κατήγγειλε για άλλη μια φορά την «πολιτική δίωξη» που υφίσταται από την κυβέρνηση του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν.
έμβλημα ICE ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Αθώος δηλώνει ο πράκτορας της ICE για τον πυροβολισμό μετανάστη

Αθώος δηλώνει πράκτορας της μετανάστευσης που κατηγορείται πως είπε ψέματα στο FBI, ισχυριζόμενος επίθεση πριν πυροβολήσει έναν Βενεζουελάνο στη Μινεάπολη κατά τις επιχειρήσεις απέλασης υπό τον Τραμπ.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ανώτατο των ΗΠΑ απορρίπτει προσφυγή Τραμπ κατά της επιστολικής ψήφου

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, με πλειοψηφία συντηρητικών, απέρριψε αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ για αυστηρότερους όρους στη συμμετοχή στις επιστολικές εκλογές, κρίνοντας πως δεν υπάρχει χρόνος για να εφαρμοστούν πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ δεν θα επισπεύσει τον ορισμό νέου εκπροσώπου Τύπου

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως δεν θα ορίσει άμεσα νέο/α εκπρόσωπο Τύπου στον Λευκό Οίκο μετά την αποχώρηση της Κάρολαϊν Λέβιτ. Προσωρινά, τη θέση θα καλύπτουν υπουργοί σε συνεντεύξεις Τύπου, όπως οι Ρούμπιο, Βανς και Μπέσεντ.