ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ουκρανικά άρματα μάχης
Ουκρανικά άρματα με σημαίες κατά τη διάρκεια της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης.

Το Κίεβο ανακοίνωσε ότι βύθισε ρωσικό υποβρύχιο και κατέστρεψε ένα σύστημα S-400

Από τη χθεσινή επίθεση υπέστησαν σημαντικές ζημιές τέσσερις εκτοξευτές του αντιαεροπορικού συστήματος Triumf. Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν επιτυχώς και βύθισαν το ρωσικό υποβρύχιο Rostov on Don στο λιμάνι της Σεβαστούπολης στην Κριμαία.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι βύθισαν ένα ρωσικό υποβρύχιο και κατέστρεψαν ένα αντιαεροπορικό σύστημα S-400 στην περιοχή της Κριμαίας.

Από τη χθεσινή επίθεση υπέστησαν σημαντικές ζημιές τέσσερις εκτοξευτές του αντιαεροπορικού συστήματος Triumf. Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν επιτυχώς και βύθισαν το ρωσικό υποβρύχιο Rostov on Don στο λιμάνι της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Drone πάνω από θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Επίθεση ουκρανικών drones στο ρωσικό λιμάνι Ταμάν με ζημιές σε υποδομές

Το λιμάνι Ταμάν στη Ρωσία δέχθηκε επίθεση από ουκρανικά drones, με εκτεταμένες ζημιές στις υποδομές και πυρκαγιά, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βενιαμίν Κοντράτιεφ. Δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για θύματα ή το μέγεθος των ζημιών.
Ρωσικό χρήμα κυρώσεις
ΔΙΕΘΝΗ

Λετονία: Η ρωσική οικονομία θα παραμείνει στρατιωτικοποιημένη μετά τον πόλεμο

Η ρωσική οικονομία θα παραμείνει στρατιωτικοποιημένη και μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία, τονίζει ο επικεφαλής των λετονικών μυστικών υπηρεσιών, εκτιμώντας πως η επιθετικότητα της Μόσχας θα εξαρτηθεί κυρίως από τη διατήρηση των κυρώσεων.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Η Ρωσία αλλάζει διαπραγματευτή για να καθυστερήσει αποφάσεις

Ο Ζελένσκι εξέφρασε έκπληξη για την αλλαγή επικεφαλής στις ρωσικές διαπραγματεύσεις, εκτιμώντας πως στόχος είναι η καθυστέρηση των αποφάσεων, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για ξένα στρατεύματα και μακροχρόνιες εγγυήσεις ασφάλειας στη χώρα του.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία ίσως να μην επιδιώξει ποτέ ειρήνη στην Ουκρανία, λέει ο Γουίτακερ

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ δήλωσε πως η Ρωσία ίσως να μην είναι ποτέ διατεθειμένη να συνάψει ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία, ενώ υποστήριξε ότι οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι για μια δίκαιη συμφωνία υπό τις παρούσες συνθήκες.
Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 2 νεκροί από ουκρανική πυραυλική επίθεση στο Μπέλγκοροντ

Τουλάχιστον δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, ένας σε κρίσιμη κατάσταση, από ουκρανική πυραυλική επίθεση στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, με σοβαρές ζημιές σε ενεργειακό δίκτυο και πολυκατοικίες, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη.