ΓΔ: 2592.93 0.42% Τζίρος: 122.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:44:37
Η σημαία των ΗΠΑ

Διαβουλεύσεις στις ΗΠΑ για πακέτο μέτρων λόγω κοροναϊού

Μέτρα που «θα βοηθήσουν τους Αμερικανούς που έχουν δεχθεί τις μεγαλύτερες επιπτώσεις, αλλά και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις» εξετάζουν ο υπουργός Οικονομικών και η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν, ο οποίος ηγείται των σχετικών διαπραγματεύσεων εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, συναντήθηκε με τη Δημοκρατική πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, με θέμα το ενδεχόμενο έγκρισης ενός πακέτου μέτρων για την παροχή κινήτρων στην αμερικανική οικονομία.

«Θα συνεργαστούμε σε δικομματική βάση, προκειμένου να δούμε πως μπορούμε να δρομολογήσουμε ταχύτατα εξελίξεις, που θα βοηθήσουν τους Αμερικανούς που έχουν δεχθεί τις μεγαλύτερες επιπτώσεις [από τον κοροναϊό], αλλά και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημήτρης Χούπης αρχηγός ΓΕΕΘΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ΓΕΕΘΑ - Γερουσιαστή ΗΠΑ για άμυνα, ενέργεια, ασφάλεια Μεσογείου

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Δημήτριος Χούπης συναντήθηκε με τον γερουσιαστή Rick Scott και μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου για να συζητήσουν θέματα αμυντικής συνεργασίας, ενέργειας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Συνομιλίες με Ρωσία και Κίνα για αποπυρηνικοποίηση

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα διεξάγουν συνομιλίες για πυρηνικό αφοπλισμό, με αφορμή τα μεγάλα αποθέματα τους. Επίσης, ανέφερε πως η Κίνα μπορεί να φτάσει το επίπεδο των ΗΠΑ στα επόμενα πέντε χρόνια.
Ντόναλντ Τραμπ συνέντευξη
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας υπέρ της μη ζωντανής μετάδοσης εκτέλεσης δράστη

Ο Τραμπ ακύρωσε τη ζωντανή μετάδοση της εκτέλεσης του Νιντάλ Χασάν για τη δολοφονία 13 στρατιωτών, απόφαση που είχε προκαλέσει αίσθηση όταν την ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Χέγκσεθ. Το Πεντάγωνο στηρίζει την επιλογή του προέδρου.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Ζητά θανατική ποινή για τους δράστες φόνου πυροσβεστών

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως στηρίζει τη θανατική ποινή για όποιον σκοτώνει πυροσβέστη, ζητώντας από το υπουργείο Δικαιοσύνης να το επιδιώξει ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, σε γεύμα προς τιμήν των πυροσβεστών στον Λευκό Οίκο.