ΓΔ: 2062.73 1.10% Τζίρος: 220.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ptosi Aeroplanou
Shutterstock

Συντριβή αεροσκάφους στο Καζακστάν: 25 επιζώντες καταμετρήθηκαν

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων του Καζακστάν, από τη συντριβή αεροπλάνου της Azerbaijan Airlines με 67 επιβάτες κοντά στην Άχταου, δυτικό Καζακστάν, επέζησαν 25 άτομα.

Σε 25 ανέρχονται οι επιζώντες μετά τη συντριβή σήμερα αεροπλάνου της αεροπορικής εταιρείας Azerbaijan Airlines με 67 επιβαίνοντες κοντά στην πόλη Άχταου, στο δυτικό Καζακστάν, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της χώρας.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν 25 επιζώντες, οι 22 από τους οποίους νοσηλεύονται», αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωση που ανήρτησε στο Telegram, στην οποία διευκρινίζει ότι 150 διασώστες έχουν σταλεί στο σημείο της συντριβής.

Οι ιατρικές αρχές έκαναν λόγο νωρίτερα για 14 επιζώντες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο
ΔΙΕΘΝΗ

Μυστήριο με την αεροπορική τραγωδία, διαψεύδεται η εκδοχή των Ρώσων

Ειδικός δηλώνει στο Reuters ότι δεν έπεσε το Embraer στο Καζακστάν εξαιτίας σμήνους πουλιών, όπως ισχυρίζεται η Μόσχα. Το αεροσκάφος άλλαξε πορεία και απομακρύνθηκε από περιοχή με ρωσική αεράμυνα.
Κάλπη εκλογική δημοσκόπηση
ΔΙΕΘΝΗ

Βουλευτικές εκλογές για τον Μάρτιο του 2026 προγραμματίζονται στο Νεπάλ

Η ανακοίνωση των εκλογών ήρθε λίγες ώρες αφότου ο Πόουντελ διόρισε την πρώην πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Σουσίλα Κάρκι ως την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό του Νεπάλ, μετά από θανατηφόρες διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς.