ΓΔ: 2122.28 0.07% Τζίρος: 36.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:19:38
kairos
Shutterstock

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία στη Βόρεια Ιταλία

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας κινητοποιήθηκαν στη γύρω περιοχή της Βιτσέντσα, στην περιφέρεια Βενετο.

Οι πυροσβέστες και μέλη της Πολιτικής Προστασίας κινητοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της ιταλικής πόλης Βιτσέντσα, στην περιφέρεια Βενετο, προς εντοπισμό δυο ανδρών που αγνοούνταν, εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ένας νέος και ο πατέρας του έπεσαν με το ΙΧ αυτοκίνητό τους σε παραπόταμο της περιοχής. Στον δρόμο στον οποίο βρίσκονταν, δίπλα στον παραπόταμο Άνιο, ξαφνικά άνοιξε η άσφαλτος και δημιουργήθηκε μεγάλη οπή. Πριν λίγο, ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες εντόπισαν το πτώμα ενός εκ των δύο αγνοουμένων, χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για τον νεαρό ή τον πατέρα του.

Στην επιχείρηση εντοπισμού γίνεται χρήση ελικόπτερων, ντρόουν και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομπρέλα στη βροχή
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Πλημμύρες στη Φριούλι Βενέτσια Τζούλια με εγκλωβισμένους κατοίκους

Ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν τις υπερχειλίσεις του Τόρρε στη βορειοανατολική Ιταλία, με πλημμυρισμένα σπίτια, δεκάδες διασώσεις και δύο αγνοούμενους, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Πολιτικής Προστασίας.
Αστυνομικός Ιταλίας υπηρεσία
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Τέσσερις τραυματίες σε τελεφερίκ με βλάβη στις Άλπεις

Τέσσερις τραυματίες και περίπου 100 αποκλεισμένοι σε τελεφερίκ στη βορειοδυτική Ιταλία, όταν καμπίνα έφτασε με υπερβολική ταχύτητα στον σταθμό. Το περιστατικό έγινε στη Μακουνιάγκα, στις ιταλικές Άλπεις, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.
Ιταλικό κοινοβούλιο κτήριο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Ναι στη στρατιωτική στήριξη Ουκρανίας και ψήφο εμπιστοσύνης

Η κυβέρνηση Μελόνι ενέκρινε την παράταση της στρατιωτικής βοήθειας και ανθρωπιστικής αρωγής προς Ουκρανία για το 2026, παρά τις εσωτερικές εντάσεις στη συμμαχία. Η βουλή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για την έγκριση του νέου προϋπολογισμού.