Φώτο: Shutterstock

Huawei: Στα εννέα δισ. δολ. τα κέρδη για το 2019

Τα έσοδα από πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 19,1% για να φθάσουν στο επίπεδο των 123 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κινεζικής εταιρείας.

Θετικό ήταν το 2019 για την κινεζική εταιρεία Huawei, καθώς ανακοίνωσε ότι τα καθαρά της κέρδη έφθασαν στα εννέα δισ. δολάρια. 

Όπως ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις αυξήθηκαν 19,1% στα 123 δισ. δολάρια, με τις ταμειακές ροές από λειτουργικές δραστηριότητες να φθάνουν στα 13,1 δισ. δολάρια.

Η εταιρεία επένδυσε το 15,3% των εσόδων της, δηλαδή 19 δισ. δολάρια, στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης, με τη συνολική δαπάνη στο εν λόγω πεδίο την τελευταία 10ετία να φθάνει στο ποσό των 86 δισ. δολαρίων.

«Το 2019 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Huawei. Παρά την τεράστια πίεση που δέχτηκε από εξωγενείς παράγοντες, η ομάδα μας προχώρησε με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας. Εργαστήκαμε σκληρά για να κερδίσουμε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη τους, καθώς επίσης και των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο. Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας παραμένει σταθερή», τόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας, Eric Xu.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Τη χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Μετά νέες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν οι μάσκες είναι ένα από τα εργαλεία που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο μετάδοσης του νέου κορονοϊού αλλά δεν πρέπει να δίνουν ψευδή αίσθηση πλήρους ασφάλειας.