ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ουκρανικά άρματα μάχης

Ο Ζελένσκι προτείνει τον Όλεχ Ιβασένκο για αρχηγό στρατιωτικών πληροφοριών

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα ορίσει τον Όλεχ Ιβασένκο ως νέο επικεφαλής της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Πληροφοριών, αντικαθιστώντας τον Κιρίλο Μπουντάνοφ, που αναλαμβάνει προσωπάρχης στο προεδρικό γραφείο.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε τον διορισμό του Όλεχ Ιβασένκο, επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών, στη θέση του νέου επικεφαλής της Υπηρεσίας Στρατιωτικών Πληροφοριών.

Ο Ιβασένκο διαδέχεται τον Κιρίλο Μπουντάνοφ, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προσωπάρχη στο γραφείο του προέδρου Ζελένσκι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Εντατικοποίηση βομβαρδισμών στο Κίεβο μετά τις δηλώσεις Ζελένσκι

Η Ρωσία ανακοίνωσε εντατικοποίηση βομβαρδισμών σε Κίεβο και άλλες περιοχές της Ουκρανίας, στοχεύοντας στρατιωτικές και αμυντικές υποδομές, ως απάντηση στις δηλώσεις Ζελένσκι και τα ουκρανικά πλήγματα σε ρωσικά διυλιστήρια.
Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις τραυματίες από φωτιά λόγω drone στην Κρασνοντάρ

Φωτιά προκλήθηκε σε βιομηχανική εγκατάσταση στην επαρχία Τεμριούκ, Κρασνοντάρ, λόγω πτώσης συντριμμιών από drone. Τρεις τραυματίες δέχονται ιατρική φροντίδα, ενώ στην περιοχή επιχειρούν δυνάμεις έκτακτης ανάγκης.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Έρχονται εντατικότερες επιθέσεις σε ρωσικά διυλιστήρια

Η Ουκρανία θα εντείνει τα πλήγματα σε ρωσικά διυλιστήρια, απαντώντας στη νέα στρατηγική της Μόσχας που πιέζει αμάχους να φύγουν από μεγάλες πόλεις, δήλωσε ο Ζελένσκι, διαβεβαιώνοντας πως οι άμαχοι δεν θα γίνουν στόχος.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Χάρκοβο: Δύο νεκροί από ρωσικές επιθέσεις με drones στην Ουκρανία

Ρωσικά drones επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα στη Χαρκόβο της Ουκρανίας, σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας σοβαρά έναν. Την Παρασκευή, δύο ακόμη άνθρωποι σκοτώθηκαν και 32 τραυματίστηκαν από ρωσικά πλήγματα στην περιοχή.
Σημαία της Λετονίας
ΔΙΕΘΝΗ

Λετονία: Προβάδισμα για φιλοευρωπαϊκή και φιλοουκρανική πλειοψηφία

Στις εκλογές της Λετονίας, το κόμμα του Άντρις Κούλμπεργκς προηγείται με 35,6%, σύμφωνα με exit polls. Παρά τις ανησυχίες για τη Ρωσία και το κόστος ζωής, δεν αναμένεται να αλλάξει η φιλοευρωπαϊκή πορεία της χώρας.