ΓΔ: 2481.33 0.88% Τζίρος: 336.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Αστυνομικός ΗΠΑ στο καθήκον
Φωτο: ΑΠΕ

Σύλληψη 50χρονης στη Γαλλία ως ύποπτης για διπλή βρεφοκτονία

Γυναίκα 50 ετών συνελήφθη κοντά στο Παρίσι ως ύποπτη για διπλή βρεφοκτονία, μετά τον εντοπισμό δύο νεκρών μωρών σε καταψύκτη στη βορειοανατολική Γαλλία. Τα πρώτα στοιχεία στρέφουν τις υποψίες στη μητέρα, που εγκατέλειψε το σπίτι.

Μία γυναίκα περίπου 50 ετών, που θεωρείται ύποπτη για διπλή βρεφοκτονία στη βορειοανατολική Γαλλία, συνελήφθη στην περιοχή του Παρισιού, μετά τον εντοπισμό δύο νεκρών βρεφών μέσα σε καταψύκτη, σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης.

Όπως ανέφερε πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο, ένας άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία όταν βρήκε ένα νεκρό νεογέννητο σε καταψύκτη στο σπίτι του, στο Αϊγεβιγιέρ-ε-Λιομόν, στην περιφέρεια Οτ-Σον. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν και δεύτερο νεκρό μωρό.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν προς τη μητέρα των βρεφών, η οποία είχε εγκαταλείψει την κατοικία χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Η γυναίκα συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μπουλόν-Μπιγιανκούρ. Σύμφωνα με δεύτερη πηγή, στην περιοχή αυτή διαμένει ένας από τους γιους της ύποπτης, η οποία είναι ήδη μητέρα εννέα παιδιών από δύο γάμους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πύργος του Άιφελ Παρίσι
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Νέα άδεια για γονείς για τη φροντίδα των παιδιών τους

Νέοι γονείς στη Γαλλία δικαιούνται πλέον νέα επιπρόσθετη άδεια μετ' αποδοχών, διάρκειας 1 ή 2 μηνών, μετά τη γέννηση ή υιοθεσία παιδιού, ως μέτρο στήριξης της γεννητικότητας που φθίνει τα τελευταία χρόνια.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ιζαμπέλ Ατζανί καταδικάστηκε σε 10 μήνες με αναστολή για φοροδιαφυγή

Η Ιζαμπέλ Ατζανί καταδικάστηκε από το Εφετείο Παρισιού σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 10.000 ευρώ για φοροδιαφυγή, ποινή σημαντικά μικρότερη από την πρωτόδικη απόφαση, με τους δικηγόρους της να σκοπεύουν να ασκήσουν έφεση.
Κελί φυλακής
ΔΙΕΘΝΗ

Ασφυκτική η κατάσταση στις γαλλικές φυλακές λόγω υπερπληθυσμού

Σε οριακή κατάσταση οι γαλλικές φυλακές με 88.829 κρατουμένους και μόλις 63.237 θέσεις, ενώ 7.608 άτομα κοιμούνται σε ράντζα ή στο πάτωμα. Ο υπερπληθυσμός αγγίζει το 173,2% σε κάποιες φυλακές, αυξημένος σημαντικά μέσα σε ένα έτος.
Σημαίες Γαλλίας πλήθος
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τις προεδρικές εκλογές του 2027

Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία θα γίνει στις 18 Απριλίου 2027 και ο δεύτερος στις 2 Μαΐου. Ο Μακρόν δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, ενώ το Εθνικός Συναγερμός προηγείται στις δημοσκοπήσεις.
Κυριάκος Πιερρακάκης Eurogroup
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαφές του Κυριάκου Πιερρακάκη σε Βέλγιο και Γαλλία για ευρωπαϊκά θέματα

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, για την πρώτη του επίσημη συνάντηση με τη Roberta Metsola. Θα συζητήσουν ενίσχυση συνεργασίας, ενώ την Πέμπτη θα μιλήσει σε συνέδριο για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό.
Στατική γαλλικού κοινοβουλίου
ΔΙΕΘΝΗ

Οι γαλλικές προεδρικές εκλογές ορίστηκαν για 18/4 και 2/5 του 2027

Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία θα γίνουν στις 18 Απριλίου και 2 Μαΐου 2027, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή. Το χρονοδιάγραμμα θα επισημοποιηθεί στο υπουργικό συμβούλιο, ενώ απορρίφθηκε πρόταση για διεξαγωγή μία εβδομάδα νωρίτερα.