ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Ισραήλ: Αναχαίτιση ύποπτου εναέριου στόχου από Υεμένη ανακοίνωσε ο στρατός

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως αναχαίτισε ύποπτο εναέριο στόχο που προερχόταν από την Υεμένη, κοντά στην Εϊλάτ, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Το περιστατικό θεωρείται λήξαν, όπως ανακοινώθηκε μέσω Telegram.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη ότι αναχαίτισε «ύποπτο εναέριο στόχο» στο νότιο τμήμα της χώρας, κοντά στην Εϊλάτ, ο οποίος προερχόταν από «την Υεμένη». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές.

«Εναέριος ύποπτος στόχος από την Υεμένη αναχαιτίστηκε. Το συμβάν είναι λήξαν», ανέφεραν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις μέσω Telegram, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση παρακολουθείται στενά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καπνός πάνω από το Ισραήλ
ΔΙΕΘΝΗ

Χούθι: Ανάληψη ευθύνης για πρώτη επίθεση κατά Ισραήλ από Υεμένη

Οι αντάρτες Χούθι ανακοίνωσαν την πρώτη επίθεσή τους κατά του Ισραήλ από την αρχή του πολέμου, εκτοξεύοντας πυραύλους σε στρατιωτικούς στόχους. Ο ισραηλινός στρατός εντόπισε την επίθεση και ενεργοποίησε αντιπυραυλικά συστήματα.
Σύγκρουση Παλαιστίνης Ισραήλ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Φόβοι για εξοπλιστική κούρσα λόγω πυρηνικής συμφωνίας Σ. Αραβίας

Η συμφωνία ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας για πυρηνικούς αντιδραστήρες με αμερικανική τεχνολογία και εμπλουτισμό ουρανίου προκαλεί ανησυχίες για κούρσα εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή, ενώ το Ισραήλ δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα ακόμα.
Δεξαμενόπλοιο Sounion καπνός
ΔΙΕΘΝΗ

Χούθι: Επιθέσεις σε δύο σαουδαραβικά δεξαμενόπλοια στην Ερυθρά Θάλασσα

Οι Χούθι της Υεμένης δήλωσαν ότι έπληξαν δύο σαουδαραβικά δεξαμενόπλοια στην Ερυθρά Θάλασσα με drones και πυραύλους, μετά την επιβολή ναυτικού αποκλεισμού, ενώ προκάλεσαν πυρκαγιά σε τάνκερ σύμφωνα με τη βρετανική UKMTO.