Φώτο: Shutterstock

Η Cyprus Airways αναστέλλει τις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο

Η εταιρεία μειώνει τη συχνότητα των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο, σε συνέχεια της απόφασης του κυπριακού υπουργείου Υγείας για υποβιβασμό της Ελλάδας στην Κατηγορία Β’ από τις 6 Αυγούστου 2020.

Την αναστολή των πτήσεων προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο από 18 Αυγούστου και τη μείωση στη συχνότητα των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο ανακοίνωσε η Cyprus Airways, σε συνέχεια της απόφασης του κυπριακού υπουργείου Υγείας για υποβιβασμό της Ελλάδας στην Κατηγορία Β’ από τις 6 Αυγούστου 2020, μετά από αυξημένο αριθμό κρουσμάτων που εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας. 

Όλοι οι επιβαίνοντες θα ενημερωθούν για τις ακυρωμένες πτήσεις τους μέσω email, τονίζει η εταιρεία και διευκρινίζει ότι οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήριά τους απευθείας με την Cyprus Airways μπορούν να ελέγξουν επιλογές για τις αλλαγές στις ταξιδιωτικές τους ρυθμίσεις στην ιστοσελίδα cyprusairways.com, χρησιμοποιώντας τη σελίδα Manage M. Οι πελάτες που έκλεισαν τα εισιτήρια μέσω του ταξιδιωτικού τους οργανισμού θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο τους για τέτοιες αλλαγές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ