ΓΔ: 896.04 -1.11% Τζίρος: 83.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Βγαίνει από το νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως νιώθει πολύ καλά και κάλεσε τους πολίτες να μην τους αφήσει να εξουσιάζει την ζωή τους, ο νέος κορονοϊός.

Βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ που με δήλωση του μέσω  Twitter κάλεσε τον κόσμο να μην φοβάται το νέο κορονοϊό και εξέφρασε την πεποίθηση πως έχουν αναπτυχθεί σπουδαία φάρμακα κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα φύγει αργότερα σήμερα στις 22:30 (ώρα Ελλάδας) από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για θεραπεία για την COVID-19, προσθέτοντας ότι αισθάνεται «πολύ καλά». Όπως δήλωσε στο Twitter: «Θα φύγω από το σπουδαίο Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ σήμερα στις 18:30 (τοπική ώρα - 22:30 ώρα Ελλάδας). Νοιώθω πολύ καλά! Μην φοβάστε την COVID. Μην την αφήσετε να εξουσιάζει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, υπό την κυβέρνηση Τραμπ, ορισμένα πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώση. Νοιώθω καλύτερα από ό,τι πριν από 20 χρόνια!».

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε την απόφασή του να βγει από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου λαμβάνει θεραπεία για την Covid-19 και να κάνει μια σύντομη βόλτα με αυτοκίνητο, μετά τις σφοδρές επικρίσεις που δέχτηκε ότι θέτει τον ίδιο και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του σε μεγαλύτερο κίνδυνο.

«Αναφέρεται ότι τα Μέσα ενημέρωσης αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε ένα ασφαλές όχημα για να ευχαριστήσω τους πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές που στέκονταν έξω από το νοσοκομείο για πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες, για να τιμήσουν τον πρόεδρό τους. Αν δεν το έκανα, τα Μέσα θα έλεγαν ότι ήμουν αγενής», έγραψε στο Twitter.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ