Φώτο: Shutterstock

Σφοδρή επίθεση του Λευκού Οίκου στη Νάνσι Πελόζι

«Ακατανόητη» χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ την απόφαση της Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι να αποχωρήσει από την χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ σε δήλωσή της χαρακτήρισε την απόφαση της Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι να αποχωρήσει από την χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ως «ακατανόητη», ενώ τόνισε ότι «δεν προκάλεσε έκπληξη».

Η ίδια πρόσθεσε ότι μετά την «επιλογή» των Δημοκρατικών να “ορμήσουν έξω” από την συνάντηση, οι Ρεπουμπλικάνοι που παρέμειναν είχαν μία εποικοδομητική συνάντηση.

Η απόφαση του προέδρου Τραμπ για την αποχώρηση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων πριν την έναρξη των τουρκικών πολεμικών επιχειρήσεων την προηγούμενη εβδομάδα στα βόρεια της Συρίας, κατά των Κούρδων μαχητών που ήταν σύμμαχοι των ΗΠΑ κι έμειναν χωρίς προστασία, έχει βρεθεί στο επίκεντρο σκληρής κριτικής στην Ουάσινγκτον, ακόμη και από τους Ρεπουμπλικάνους.

Οι Αμερικανοί στρατιώτες και οι Κούρδοι μαχητές πολέμησαν μαζί κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, ενώ χιλιάδες τζιχαντιστών παρέμειναν κρατούμενοι σε φυλακές υπό τον έλεγχο των Κούρδων στην Συρία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Να σταματήσει η Τουρκία τις προκλήσεις στην Αν. Μεσόγειο

«Οι ΗΠΑ έχουν παροτρύνει την Τουρκία να επιλύσει το ζήτημα των S-400, να σταματήσει να χρησιμοποιεί Σύρους μαχητές σε ξένες συγκρούσεις και να σταματήσει τις προκλητικές ενέργειες στην Αν. Μεσόγειο» τονίζει εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ.
ΔΙΕΘΝΗ

Facebook: Κατηγορίες για διακρίσεις κατά εργαζομένων στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την αγωγή από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, το Facebook «σκόπιμα δημιούργησε ένα σύστημα προσλήψεων που εμπόδισε τους Αμερικανούς με προσόντα να γνωρίσουν και να θέσουν υποψηφιότητα» σε 2.600 θέσεις εργασίας.