ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:33:07 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Το Πεκίνο θα βελτιώσει τον έλεγχο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Κατά την τρέχουσα περίοδο, ο κύκλος ελέγχου μίας αίτησης για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υψηλής αξίας, είναι περίπου 13,3 μήνες, ενώ ο μέσος κύκλος ελέγχου για μία αίτηση γενικής πατέντας ευρεσιτεχνίας, είναι περίπου 19.1 μήνες.

Το Πεκίνο θα επιταχύνει τον έλεγχο των εφευρέσεων πατέντας που έχουν υψηλή αξία για δώσει ώθηση στην καινοτομία και να ενισχύσει την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με την αρμόδια Εθνική Υπηρεσία Πνευματικών Δικαιωμάτων (NIPA).

Καθοδηγούμενες από τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην Κίνα, αλλά και την εμπειρία των χρηστών, οι αρχές προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων θα βελτιώσουν περαιτέρω την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του ελέγχου των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, δήλωσε ο Σεν Τσανγκιού, επικεφαλής της NIPA, στη διάρκεια μιας πρόσφατης διάσκεψης για τις εφευρέσεις.

Κατά την τρέχουσα περίοδο, ο κύκλος ελέγχου μίας αίτησης για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υψηλής αξίας, είναι περίπου 13,3 μήνες. Ο μέσος κύκλος ελέγχου για μία αίτηση γενικής πατέντας ευρεσιτεχνίας, είναι περίπου 19.1 μήνες, όπως δείχνουν τα στοιχεία της NIPA.

Οι αρχές για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων θα επιταχύνουν την έξυπνη αναβάθμιση του συστήματος ελέγχου και θα υλοποιήσουν διαφοροποιημένες πολιτικές ελέγχου με αρχές και μεθόδους καινοτομίας, δήλωσε ο Σεν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

covid-19-metallaxi-koronoios
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα- κορονοϊός: 14 εκατ. άνθρωποι θα υποβληθούν σε τεστ στην Τιαντζίν

Η Τιαντζίν, μεγάλη πόλη-λιμάνι που βρίσκεται περίπου 150 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Πεκίνου, μετατράπηκε σε νέα ζώνη ανησυχίας μετά τον εντοπισμό εκεί περισσότερων από 20 κρουσμάτων του νέου κορονοϊού.
xi jinping-china-kina
ΔΙΕΘΝΗ

Δεν κάνει πίσω στον εκσυγχρονισμό του πυρηνικού οπλοστασίου της η Κίνα

Η ανακοίνωση του Πεκίνου καταγράφηκε μία ημέρα μετά τη δέσμευση που έκαναν τα πέντε κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών να εμποδίσουν τη διάδοση των πυρηνικών όπλων.