ΓΔ: 2362.35 -0.17% Τζίρος: 467.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Shutterstock

Ερντογάν: Στις 8 Ιανουαρίου τα εγκαίνια του αγωγού TurkStream

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να επισκεφθεί την Τουρκία την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Στις 8 Ιανουαρίου 2020 έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου TurkStream, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μια τελετή εγκαινίων του αγωγού φυσικού αερίου Tanap, από τον οποίο θα μεταφέρεται φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη, μέσω της Τουρκίας.

«Βεβαίως, έχουμε ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα που θα κάνουμε. Στις 8 Ιανουαρίου, στην Κωνσταντινούπολη θα εγκαινιάσουμε τον αγωγό φυσικού αερίου TurkStream», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος. Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να επισκεφθεί την

Τουρκία την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.
«Οι πρόεδροι θα συναντηθούν με την αφορμή ολοκλήρωσης των έργων για τον TurkStream. Θα συζητήσουν επίσης τις διμερείς σχέσεις», τόνισε.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΔΙΕΘΝΗ

Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας - Τουρκίας μετά τις δηλώσεις Ερντογάν

Άφησε αιχμές κατά της Ελλάδας για τη συμφωνία με τη Λιβύη και συνέχισε λέγοντας να μην καταφεύγουν σε τρόπους που θα κάνουν την περιοχή να πληρώσει. Αποχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία από τα εγκαίνια.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χίος: Προθεσμία 24 ωρών στον Μαροκινό που κατηγορείται ως διακινητής ναυαγίου

Ο Μαροκινός που κατηγορείται ως διακινητής στο ναυάγιο της Τρίτης στη Χίο πήρε 24ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Θα απολογηθεί το Σάββατο 7/2 στις 18:00, ενώ αρνείται τις κατηγορίες.
Χακάν Φιντάν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Φιντάν - Κος για Κυπριακό, Τελωνειακή Ένωση και βίζες Σένγκεν

Στην Άγκυρα συναντήθηκαν ο ΥΠΕΞ Τουρκίας Χακάν Φιντάν και η Επίτροπος Κος, συζητώντας για το Κυπριακό, την Τελωνειακή Ένωση και τη Σένγκεν, με στόχο τη συνέχιση των πρωτοβουλιών εμπιστοσύνης, όπως τόνισαν σε κοινή δήλωση.
σημαία Τουρκίας θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Ρεκόρ αποθεμάτων Κεντρικής Τράπεζας στα 218,158 δισ. δολαρίων

Τα συνολικά αποθέματα της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας αυξήθηκαν κατά 2,544 δισ. δολάρια και έφτασαν τα 218,158 δισ., καταγράφοντας νέο ιστορικό υψηλό για τρίτη εβδομάδα. Άνοδος και στον χρυσό.
εργάτες με κράνη
ΔΙΕΘΝΗ

Απεργία και συλλήψεις στη Migros: Μποϊκοτάζ στη μεγαλύτερη αλυσίδα Τουρκίας

Εργαζόμενοι στις αποθήκες της αλυσίδας Migros στην Τουρκία απέρριψαν αύξηση μισθών 28% και συνεχίζουν για 15η μέρα απεργία σε πάνω από 10 αποθήκες και 7 επαρχίες, ενώ πραγματοποιούν και κινητοποίηση έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη.