ΓΔ: 1218.65 -0.52% Τζίρος: 318.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ανεβαίνει η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν

Ο πρόεδρος Μακρόν χάνει σε δημοτικότητα ανάμεσα στους ψηφοφόρους της αριστεράς αλλά κερδίζει σημαντική υποστήριξη από ψηφοφόρους του κέντρου και της κέντρο - δεξιάς.

Τα ποσοστά του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν φαίνεται πως παίρνουν την ανιούσα, καθώς η δημοτικότητά του αυξήθηκε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στη γαλλική έκδοση της Huff Post.

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε λίγο πριν τη μεγάλη απεργία στη χώρα κατά των συνταξιοδοτικών μεταρρυθμίσεων, ο πρόεδρος Μακρόν χάνει σε δημοτικότητα ανάμεσα στους ψηφοφόρους της αριστεράς αλλά κερδίζει σημαντική υποστήριξη από ψηφοφόρους του κέντρου και της κέντρο - δεξιάς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μακρόν θέλει «η Γαλλία να μην είναι πολύ ελκυστική» για τους πρόσφυγες

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος σκλήρυνε πρόσφατα τους τόνους για την μετανάστευση, έκρινε ότι «η Γαλλία δεν μπορεί να υποδεχθεί όλον τον κόσμο, αν θέλει να τον υποδέχεται καλά».
ΔΙΕΘΝΗ

Νέος προβληματισμός Μακρόν για την χορήγηση ασύλου στους πρόσφυγες

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε, ενώπιον του Συμβουλίου της Ευρώπης, ότι το δικαίωμα του ασύλου θα «χαθεί», αν δεν ληφθεί κανένα μέτρο για να καταπολεμηθεί η «παράκαμψή του», ακόμη η «κατάχρησή του».
ΔΙΕΘΝΗ

Μακρόν: «Είναι ανάγκη να αποφευχθεί η ανασύσταση του Ισλαμικού Κράτους»

Σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, χαρακτήρισε «ανάγκη» το να αποφευχθεί η ανασύνταξη του ΙΚ μετά την τουρκική εισβολή στη Συρία.
ΔΙΕΘΝΗ

Έκκληση Μακρόν για ένα βιώσιμο σύστημα παραγωγής και ζήτησης πλαστικών

Ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε πως αν δεν παρθούν αποφάσεις η παραγωγή πλαστικών απορριμμάτων θα τριπλασιαστεί περαιτέρω μέχρι το 2060, προειδοποιώντας ότι η μόλυνση από πλαστικά είναι άρα μια βραδυφλεγής βόμβα.
ΔΙΕΘΝΗ

Σήμα κινδύνου από Μ. Λεμέρ και για το γαλλικό χρέος που αυξάνεται

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας, σημείωσε ότι πρέπει να επιταχυνθεί η μείωση του χρέους, αλλιώς η Γαλλία θα πληρώσει το τίμημα της αύξησης των επιτοκίων.