ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:57:43
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλά σε δημοσιογράφους με φόντο αμερικανικές σημαίες.

Δημοκρατικός βουλευτής κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για απειλές

Ο Άνταμ Σιφ, βουλευτής και κατήγορος στη δίκη του Ντ. Τραμπ δηλώνει ότι απειλείται από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Άνταμ Σιφ, ο επικεφαλής της ομάδας των κατηγόρων στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Γερουσία, αισθάνθηκε ότι απειλείται από τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος λίγο νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε ότι ο Δημοκρατικός βουλευτής «θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα».

«Ο ύπουλος Σιφ είναι ένας διεφθαρμένος πολιτικός και προφανώς ένας πολύ άρρωστος άνθρωπος. Προς το παρόν, δεν έχει πληρώσει το τίμημα για αυτό που έκανε στη χώρα μας!», ανέφερε ο Τραμπ στην ανάρτησή του.

Ο βουλευτής αντέδρασε λίγο αργότερα, στο πλατώ του τηλεοπτικού δικτύου NBC. Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί «απειλή» την ανάρτηση του Τραμπ, απάντησε: «Νομίζω ότι αυτός ήταν ο σκοπός του».

«Πρόκειται για έναν εξαγριωμένο και μνησίκακο πρόεδρο. Δεν νομίζω ότι υπήρχε καμία αμφιβολία για αυτό και, αν πιστεύετε ότι υπήρχε, δείτε τις σημερινές αναρτήσεις του για εμένα, όπου λέει ότι θα πρέπει να πληρώσω το τίμημα», πρόσθεσε.

Ο Άνταμ Σιφ είναι ο επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, πρώην εισαγγελέας και απόφοιτος του Χάρβαρντ. Έγινε το «μαύρο πρόβατο» για τον Τραμπ επειδή ανέλαβε να φέρει εις πέρας την έρευνα που οδήγησε στην παραπομπή του σε δίκη. Στη συνέχεια, ο Σιφ ορίστηκε επικεφαλής των κατηγόρων στη δίκη αυτή στη Γερουσία, η οποία θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα.

Κατά την αγόρευσή του την περασμένη Τετάρτη ο Σιφ κατηγόρησε τον Τραμπ για απόπειρα εξαπάτησης, με στόχο να κερδίσει μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Λήγει σύντομα το τελεσίγραφο Τραμπ προς το Ιράν

Το τελεσίγραφο του Τραμπ προς το Ιράν για το άνοιγμα του στενού του Χορμούζ λήγει τα ξημερώματα Τρίτης (ώρα Ελλάδας). Αν δεν ανοίξει, ο Τραμπ απειλεί βομβαρδισμό σταθμών ενέργειας. Το Ισραήλ προετοιμάζεται για εβδομάδες σύγκρουσης.
Κωνσταντίνος Μπαλωμένος
ΑΠΟΨΕΙΣ

Από παρατηρητής, πρωταγωνιστής η Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο

Η Ελλάδα ενισχύει τον γεωπολιτικό της ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ασφάλειας και αφήνοντας την Τουρκία σε θέση αμηχανίας. Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος*.
Ντόναλντ Τραμπ πορτραίτο
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Η ICE ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια μετά από εντολή Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως πράκτορες της ICE θα ενισχύσουν το προσωπικό της TSA στα αεροδρόμια των ΗΠΑ, αν δεν εγκριθεί άμεσα η χρηματοδότηση για την ασφάλεια των αεροδρομίων από το Κογκρέσο.