ΓΔ: 949.39 -0.67% Τζίρος: 82.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΔΑ ΘΕΣΣ

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Πλέγμα ασφαλείας για τους καταναλωτές τα μέτρα της Πολιτείας

Ο διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κάνει λόγο για παροδική άνοδο των τιμών, ενώ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι τα μέτρα που λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο θα απορροφήσουν εν μέρει τους κραδασμούς των ανατιμήσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Τιμήθηκε με βραβείο για τη συμβολή της στη βιώσιμη ανάπτυξη

O γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λ. Μπακούρας δήλωσε ότι «η στρατηγική ανάπτυξης βιώσιμων και «έξυπνων» δικτύων που εφαρμόζει η εταιρεία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τους στόχους του ΕΣΕΚ».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Έγκριση συνολικής διαχείρισης και οικονομικών καταστάσεων

«Με την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών εταιρικής διακυβέρνησης και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας, διασφαλίσαμε την επιχειρησιακή συνέχεια της Εταιρείας και παράλληλα πετύχαμε αύξηση των οικονομικών μας μεγεθών» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λ. Μπακούρας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 13,8 εκατ. τα καθαρά κέρδη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ που ξεπέρασε τις προβλέψεις

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έφτασε τα 36,8 εκατ. ευρώ ξεπερνώντας τις προβλέψεις κατά 7,9%. Σημαντική ήταν η αύξηση στους διανεμηθέντες όγκους φυσικού αερίου που ανήλθαν στα 313,2 εκατ. κυβικά μέτρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλες επενδύσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για ανάπτυξη της αγοράς Φυσικού Αερίου

Oι επιχειρησιακοί στόχοι για το 2020 επιτεύχθηκαν πλήρως με την ολοκλήρωση του προγράμματος επενδύσεων ύψους ~ 36 εκατ. ευρώ με το δείκτη διείσδυσης να ανέρχεται συνολικά στο 64% του πληθυσμού στις περιοχές της Αδείας.
EDA Thess
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δίκτυο φυσικού αερίου επεκτείνεται σε όλη την ΠΕ Θεσσαλονίκης

Η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, μέχρι το 2025, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Εσωτερικών με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.