ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Νέα διοικητική διάρθρωση για Εθνική Ασφαλιστική, ποιοι αναλαμβάνουν

Στην επόμενη φάση του μετασχηματισμού της περνάει η εταιρεία, καθώς δημιουργείται μια νέα διοικητική ομάδα που βάζει στο επίκεντρο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Νέα δομή και σύνθεση της διοικητικής της ομάδας ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική, με κεντρικό στόχο όπως αναφέρει τη βέλτιστη ικανοποίηση των διαρκώς εξελισσόμενων και διαφοροποιημένων αναγκών του διευρυμένου πελατολογίου της.

Η νέα διοικητική δομή της Εθνικής Ασφαλιστικής, υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Robert Gauci, αποτελείται από τις εξής διευθύνσεις, οι επικεφαλής των οποίων είναι και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής:

1. Γενική Διεύθυνση Ασφαλιστικών Προϊόντων Ιδιωτών (CRIO), Ηρακλής Δασκαλόπουλος.

Ο κ. Δασκαλόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και εντάχθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική στη θέση του Γενικού Διευθυντή το 2012. Η γενική διεύθυνση, στη νέα μορφή market segment, θα αποτελεί την «παραγωγική μονάδα» προϊόντων ιδιωτών/retail.

2. Γενική Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρηματικών Πελατών (CCIO), Τάσος Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε θέσεις ανώτερου στελέχους εταιρειών του ασφαλιστικού κλάδου με αντικείμενο τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάλυση δεδομένων. Εντάχθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική το 2022. Αντίστοιχα, η γενική διεύθυνση αυτή θα επικεντρωθεί στις ανάγκες των corporate πελατών της εταιρείας.

3. Γενική Οικονομική Διεύθυνση (CFO), Σταύρος Καραγρηγορίου.

Ο κ. Καραγρηγορίου διαθέτει πολύχρονη εμπειρία σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και εντάχθηκε στο δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής το 2016, αναλαμβάνοντας καθήκοντα CFO.

4. Συντονιστική Διεύθυνση Διαχείρισης Επενδύσεων, Ακίνητης Περιουσίας & Legacy Χαρτοφυλακίου, Αχιλλέας Σωφρονίου.

Ο κ. Σωφρονίου διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στη διαχείριση επενδύσεων σε ασφαλιστικές εταιρείες στο εξωτερικό και εντάχθηκε στο δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής το 2022.

5. Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού (CHRO), Ντάλια Τόμπρου.

Η κ. Τόμπρου διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα και εντάχθηκε στο δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής το 2016, ενώ ανέλαβε τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού το 2022.

6. Γενική Διεύθυνση Λειτουργιών (COO), Αχιλλέας Σδράκας.

Ο κ. Σδράκας εντάχθηκε στο δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής τον Νοέμβριο του 2023 και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο ως Chief Operation Officer στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη νέα διοικητική δομή της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο ρόλος του COO είναι κομβικός, καθώς έχει ως στόχο την απλοποίηση, την εναρμόνιση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, ώστε να βελτιωθεί αντίστοιχα και η εμπειρία του κάθε πελάτη κατά την επαφή του με την εταιρεία.

7. Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων και Marketing.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής θα ανακοινωθεί σύντομα. Ο κ. Αντώνης Χρηστίδης αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από την εταιρεία. Η Εθνική Ασφαλιστική τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Robert Gauci, δήλωσε για τη νέα διοικητική δομή της εταιρείας: «Σήμερα, περνάμε στην επόμενη φάση του μετασχηματισμού της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς μετά από ένα πρώτο έτος, κατά το οποίο αξιολογήθηκαν όλες οι διαδικασίες και υπηρεσίες της εταιρείας, πλέον δημιουργούμε μια νέα διοικητική ομάδα, με μια σύγχρονη δομή, που ανταποκρίνεται στις παρούσες και μελλοντικές ανάγκες της εγχώριας ασφαλιστικής αγοράς. Οι επαγγελματίες που θα στελεχώσουν τη νέα διοικητική ομάδα της εταιρείας, προέρχονται από την οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής, έχουν γνώση και εμπειρία από την ελληνική ασφαλιστική αγορά και είμαι βέβαιος, ότι θα εργαστούν από κοινού, με συνεργατικό πνεύμα και ομαδικότητα, για να δώσουν ζωή στο όραμα της Εθνικής Ασφαλιστικής, της πρώτης ασφαλιστικής, που φιλοδοξεί να γίνει το πρότυπο για τον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εθνική Ασφαλιστική: Ολοκληρωμένη προστασία από διαδικτυακούς κινδύνους

Το Full [Cyber Protection] της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου και των «έξυπνων» συσκευών, καθώς προσφέρει προστασία από μια ευρεία γκάμα διαδικτυακών κινδύνων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Howden εντάσσει στο δυναμικό της τον Σ. Μυρίδη - Ενίσχυση του Marine

«Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου» ανέφερε ο κ. Μυρίδης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα μεγάλη συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Kyndryl

Οι υπηρεσίες της Kyndryl θα βοηθήσουν την ασφαλιστική να βελτιώσει την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των εργαζομένων της, προσελκύοντας εργασιακό προσωπικό υψηλών δυνατοτήτων.