ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

ΕTE: Στεγαστικό δάνειο με προνομιακούς όρους για απόκτηση πρώτης κατοικίας

«Το Πρώτο μου Σπίτι» απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους έως και 45 ετών και απαιτεί χαμηλότερη ίδια συμμετοχή, εκκινώντας από 10% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει  ένα νέο στεγαστικό δάνειο με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, «το Πρώτο μου Σπίτι», αναγνωρίζοντας την αξία της απόκτησης πρώτης κατοικίας από νεότερους κυρίως ανθρώπους, σε μία εποχή που η αγορά ιδιόκτητης στέγης δεν αποτελεί μία τόσο εύκολη υπόθεση.

«Το Πρώτο μου Σπίτι» απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους έως και 45 ετών και απαιτεί χαμηλότερη ίδια συμμετοχή, εκκινώντας από 10% της εμπορικής αξίας του ακινήτου.

Αξιοποιώντας την εξειδικευμένη γνώση και την εμπειρία της, καθώς και την παράδοση πολλών δεκαετιών που διαθέτει στη χορήγηση Στεγαστικών Δανείων, η Εθνική Τράπεζα κάνει ακόμη πιο προσιτό το όνειρο της απόκτησης πρώτης κατοικίας και για τους νέους ανθρώπους.

Αναλυτικότερα, οι όροι χρηματοδότησης και τα οφέλη του νέου στεγαστικού δανείου είναι:

  • Διάρκεια δανείου έως 40 έτη
  • Δυνατότητα ίδια συμμετοχής από 10% της εμπορικής αξίας, δηλαδή χρηματοδότηση έως 90% της εμπορικής αξίας, για κατοικίες υψηλής ενεργειακής απόδοσης (κατηγορίας τουλάχιστον Γ)
  • Δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου που ξεκινά από 3%
  • Απαλλαγή από τη δαπάνη εξέτασης του αιτήματος δανείου
  • Επιπλέον, προνομιακό επιτόκιο και μηδενικά έξοδα για προσωπικό δάνειο «ΕΞΠΡΕΣ», για κάλυψη πρόσθετων εξόδων που συνδέονται με την κατοικία

Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη του δανειολήπτη για τη συνεχή ενημέρωση, κατά τη διάρκεια των διαδικασιών έως την απόκτηση της κατοικίας, η Τράπεζα παρέχει στους υποψήφιους δανειολήπτες τη δυνατότητα να παρακολουθούν, ανά πάσα στιγμή, την πορεία της αίτησής τους online, μέσω του NBG Internet Banking.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ethniki-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει όσους θέλουν να αποκτήσουν την κατοικία τους

Με χαμηλή ίδια συμμετοχή που μπορεί να φτάσει το 10% της αξίας του ακινήτου, σταθερό επιτόκιο για τα πρώτα χρόνια και μέγιστη διάρκεια δανείου τα 40 χρόνια, η Εθνική Τράπεζα διευκολύνει την απόκτηση στέγης από ζευγάρια και ενδιαφερόμενους έως 45 ετών.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαραβέας: Μέσω της Εθνικής Τράπεζας χορηγείται 1 στα 3 στεγαστικά δάνεια

Όπως τόνισε, χαρακτηριστικά, «τοποθετήσαμε τη δική μας πράσινη προσφορά στεγαστικών δανείων με βάση την ενεργειακή κλάση κάθε ακινήτου, αφού πιστεύουμε ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα με απτά αποτελέσματα».