ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Attica Group: 11 συνολικά βραβεία σε δύο διοργανώσεις απέσπασε ο Όμιλος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Attica απέσπασε την κορυφαία διάκριση "Occupational Health and Safety Team of the Year" η οποία αποτυπώνει τις υψηλές επιδόσεις του Ομίλου σε εννέα θεματικές ενότητες.

Για τη δέσμευση της στην προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων της και τον σταθερό προσανατολισμό στη διαρκή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών της, επιβραβεύτηκε η Attica Group,στις φετινές διοργανώσεις Health & Safety Awards 2024 και Loyalty Awards 2024 αντίστοιχα. 

Συγκεκριμένα η εταιρεία τιμήθηκε με:

10 διακρίσεις στα Health & Safety Awards 2024

Για την Attica Group η δύναμη της είναι οι άνθρωποι της που καθημερινά προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αντανακλώντας το όραμα και τις αξίες του Ομίλου. Η συνεχής εκπαίδευση τους σε θέματα ασφάλειας ενδυναμώνει την κουλτούρα πρόληψης και συμβάλλει περαιτέρω στην ενίσχυση της ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Attica απέσπασε την κορυφαία διάκριση "Occupational Health and Safety Team of the Year" η οποία αποτυπώνει τις υψηλές επιδόσεις του Ομίλου σε εννέα θεματικές ενότητες:

  • Winner στην κατηγορία «Μεταφορές» για τη συνολική ανάπτυξη, διαχείριση και παρακολούθηση της Υγείας & Ασφάλειας όλων των εργαζομένων.
  • Gold στην κατηγορία «Υγιής & Ασφαλής Εργασιακός Χώρος»για την υιοθέτηση πρακτικών που εγγυώνται την ασφάλεια των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα.
  • Gold στην κατηγορία «Προσβασιμότητα Χώρου σε ΑΜΕΑ»για την διευκόλυνση πρόσβασης στους χώρους εργασίας εργαζομένων, πελατών ή και επισκεπτών ΑΜΕΑ.
  • Gold στην κατηγορία «Επικαιροποίηση& Βελτίωση Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας» για την ενίσχυση και επικαιροποίηση των υφιστάμενων μηχανισμών Υγείας & Ασφάλειας στην εργασία.
  • Gold στην κατηγορία «Αντιμετώπιση Κρίσεων»για την προστασία του προσωπικού στο πλαίσιο κρίσιμων καταστάσεων.
  • Gold στην κατηγορία «Κοινοτική Υγεία»για τις πρωτοβουλίες και δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας των κατοίκων ή γειτονικών κοινοτήτων των περιοχών που δραστηριοποιείται ο Όμιλος.
  • Silver στην κατηγορία «Εκκένωση Εγκαταστάσεων»για τις υποδομές, τον εξοπλισμό και τις σύγχρονες τεχνολογίες του Ομίλου σε περίπτωση ανάγκης εκκένωσης των εγκαταστάσεων σε Θάλασσα και Ξηρά, με ειδική έμφαση σε ΑΜΕΑ
  • Silver στην κατηγορία «Κουλτούρα Υγείας & Ασφάλειας»για τις ενέργειες που υπερβαίνουν των πρακτικών υγείας και ασφάλειας μέσω της επίδρασής τους στην ευρύτερη κοινότητα και πέρα από τον εργασιακό χώρο.
  • Bronzeστην κατηγορία «Διαχείριση Συμπεριφοριστικών Επικινδυνοτήτων»για την υλοποίηση προγραμμάτων σχετικά με τη διαχείριση κινδύνων που συνδέονται με συμπεριφορές ή/και ασυνήθιστες συνθήκες στον εργασιακό χώρο (π.χ. στρες, εργασιακές εντάσεις κλπ).

Χρυσή διάκριση στα Loyalty Awards 2024

Με Gold βραβείο τιμήθηκε ο Όμιλος στην κατηγορία «Bestin Tourism & Travel» για την ανανέωση του Προγράμματος Πιστότητας Seasmiles. Η εταιρεία αποτελεί πρωτοπόρο για τον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας, επενδύοντας σταθερά στο πρόγραμμα πιστότητας Seasmiles και στη δημιουργία προσωποποιημένης εμπειρίας. Με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε ταξιδιώτη παρέχει αποκλειστικά προνόμια και ειδικές προσφορές που κάνουν κάθε ταξίδι μοναδικό. Κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος Seasmiles είναι η καινοτομία, η αξιοποίηση της τεχνολογίας και οι αποτελεσματικές συνέργειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άρση ή μείωση του ΦΠΑ και του φόρου ασφαλίστρων προτείνει η ΕΑΕΕ

Η ΕΑΕΕ εστιάζει σε πέντε διευκρινίσεις σχετικά με τις ασφαλίσεις υγείας και μεταξύ αυτών υπογραμμίζει ότι «οι τιμές των υπηρεσιών υγείας δεν καθορίζονται από τις ασφαλιστικές εταιρίες».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα νησιά της χώρας στηρίζει η Bayer Ελλάς με την Ομάδα Αιγαίου

Η μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με την Ομάδα Αιγαίου αναδεικνύεται μέσω ουσιαστικών δράσεων στις τοπικές κοινωνίες, αποτελώντας πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διάκριση με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2024 για τον Όμιλο Αttica

O Όμιλος Attica παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην ενσωμάτωση των αρχών ESG στη λειτουργία του, στη στήριξη των αναγκών των τοπικών κοινωνιών και στην καλλιέργεια των αρχών του εθελοντισμού στους εργαζομένους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Howden εντάσσει στο δυναμικό της τον Σ. Μυρίδη - Ενίσχυση του Marine

«Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου» ανέφερε ο κ. Μυρίδης.