ΓΔ: 2492.2 0.18% Τζίρος: 260.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Θοδωρής Φραντζέσκος
Φώτο: Όμιλος AKTOR

AKTOR: Νέα καμπάνια «Θα σέβεσαι!» με έμπνευση από την Ελλάδα που αλλάζει

Ο Όμιλος AKTOR παρουσιάζει τη δεύτερη ταινία της καμπάνιας «Θα σέβεσαι!», αναδεικνύοντας έργα όπως το Μετρό Θεσσαλονίκης και το Νέο Μουσείο Ακρόπολης που άλλαξαν την Ελλάδα.

Ο Όμιλος AKTOR παρουσιάζει τη δεύτερη διαφημιστική ταινία της εταιρικής του καμπάνιας «Θα σέβεσαι!», ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην αφήγηση του brand και ανατρέποντας τα στερεότυπα που επικρατούν στον χώρο της εταιρικής επικοινωνίας των κατασκευών.

Η νέα ιστορία αντλεί έμπνευση από μια Ελλάδα που εξελίσσεται και μεταμορφώνεται. Πρωταγωνιστής είναι ο «Πάνος» (Θοδωρής Φραντζέσκος), ένας αυθόρμητος και οικείος χαρακτήρας με χιούμορ και θετική διάθεση, ο οποίος με τη χαρακτηριστική του ατάκα «θα σέβεσαι!» μας ταξιδεύει στο παρελθόν, συγκρίνοντας τις δυσκολίες μιας άλλης εποχής με την καθημερινότητα του σήμερα.

Με μια νοσταλγική αλλά και χιουμοριστική ματιά, η ταινία θυμίζει πώς η παράδοση μεγάλων έργων υποδομής άλλαξε ριζικά τη ζωή των πολιτών, καθιστώντας ευκολίες που σήμερα θεωρούμε δεδομένες αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης πραγματικότητας.

Η καμπάνια αναδεικνύει τέσσερα εμβληματικά έργα του Ομίλου AKTOR, το Μετρό Θεσσαλονίκης, το αεροδρόμιο «Μακεδονία», τον Αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου και το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Πρόκειται για έργα-ορόσημα που, μαζί με δεκάδες άλλα, συνέβαλαν στη διαμόρφωση της σύγχρονης εικόνας της Ελλάδας, αναβαθμίζοντας τις υποδομές, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και ενισχύοντας την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη.

Μέσα από τη νέα επικοινωνία, ο Όμιλος υπενθυμίζει ότι η εξέλιξη βρίσκεται παντού, σε νέους δρόμους και μεταφορές που συνδέουν τους ανθρώπους, σε ενεργειακές λύσεις που υπηρετούν τη βιωσιμότητα, αλλά και σε νέες θέσεις εργασίας που δίνουν ώθηση στην οικονομία.

Η AKTOR τοποθετείται στρατηγικά στο επίκεντρο της μετάβασης της Ελλάδας προς το μέλλον, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της ως εταιρείας που δημιουργεί έργα με ουσιαστικό αποτύπωμα στην καθημερινότητα, στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της χώρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταυρούλα Καμπουρίδου
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο νέος εκλεκτός των αντισυστημικών, το εξώδικο στην ΤτΕ και Iris παντού

Εξώδικο - θεωρίες συνομωσίας στην ΤτΕ, ο Αντ. Σαμαράς εμπνέει τους αντι-Μητοστακικούς, το επόμενο στοίχημα του Iris, το deal Εξάρχου - Βραδινογιάννη και η νέα ενεργειακή αρχιτεκτονική.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κατ’ αρχήν συμφωνία AKTOR - MOTOR OIL για το 50% της Dioriga Gas

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί, μεταξύ άλλων, υπό την αίρεση της οριστικοποίησης και υπογραφής των οριστικών συμβατικών κειμένων μεταξύ των μερών, καθώς και της λήψης των απαιτούμενων εταιρικών, κανονιστικών και λοιπών εγκρίσεων.
Αλέξανδρος Εξάρχου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξάρχου: Επενδύσεις 3 δισ. ευρώ από AKTOR σε ενέργεια και έργα

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AKTOR, Αλ. Εξάρχου, τόνισε ότι η Ελλάδα περνά σε νέα φάση ανάπτυξης, με ιδιωτικές επενδύσεις, ξένα κεφάλαια και ισχυρό ρόλο στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κάθετος Διάδρομος: Επιτυχία της δημοπρασίας, ενισχύεται ο ρόλος της Ελλάδας

Η πρώτη δημοπρασία του Κάθετου Διαδρόμου ξεπέρασε τις προσδοκίες, με δέσμευση άνω του 45% της δυναμικότητας, ενισχύοντας τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.