ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: ΑΒ Βασιλόπουλος

Στη δημιουργία νέου καταστήματος στη Σύρο προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος

Στο κτίριο αυτό κατασκευάστηκε το πρώτο, παγκοσμίως, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το 1973, από τον Έλληνα εφοπλιστή Γιάννη Γουλανδρή, όταν η κλιματική αλλαγή ήταν ακόμα όρος άγνωστος.

Το τρίτο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στη Σύρο, στη διασταύρωση των οδών Σάκη Καράγιωργα & Ηρώων Πολυτεχνείου, δίπλα στο λιμάνι της Ερμούπολης, αποτελεί τη νέα προσθήκη για την εταιρεία, η οποία επενδύει διαρκώς στη διεύρυνση του δικτύου της με νέα σημεία πώλησης.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση στόχος της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες της και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αδιαπραγμάτευτης ποιότητας, με προσιτές τιμές για όλους. 

Το κατάστημα στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό, διατηρητέο κτίριο της Ερμούπολης, μεγάλης ιστορικής σημασίας, των αδελφών Βελισσαρόπουλου. Στο κτίριο αυτό κατασκευάστηκε το πρώτο, παγκοσμίως, ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το 1973, από τον Έλληνα εφοπλιστή Γιάννη Γουλανδρή, όταν η κλιματική αλλαγή ήταν ακόμα όρος άγνωστος. Στον 900 τ.μ. χώρο πώλησης οι πελάτες θα βρουν οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κρεοπωλείο, τμήμα με μεγάλη ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά και ιδιαίτερες delicatessen γεύσεις, ζεστό ψωμί και γλυκίσματα, κρασιά και ποτά για κάθε γούστο και φυσικά προϊόντα για την  προσωπική περιποίηση και υγιεινή.

Επίσης, το κατάστημα διαθέτει άνετο πάρκινγκ 30 θέσεων, 3 ταμεία και 2 self check out ταμεία για εύκολες και γρήγορες αγορές. Εν όψει των εγκαινίων στις 3 Αυγούστου, αποκλειστικά, οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να επωφεληθούν από το 10% όφελος σε όλες τις αγορές τους από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου, ενώ αποκλειστικές δυνατές προσφορές θα ισχύουν έως και τις 16 Αυγούστου. Πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του καταστήματος για εκείνο το διάστημα.  

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διάκριση της ΑΒ Βασιλόπουλος ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για το 2024

Η συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε εταιρικής της ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται συνεχώς μια ανοιχτή κουλτούρα μάθησης, η οποία επιτρέπει στους εργαζόμενους να εξελίσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
businessdaily-Mantis Group_3M
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όμιλος Mantis: Επίσημος διανομέας προϊόντων της 3Μ σε Ελλάδα και Κύπρο

H εταιρεία Attraction S.A., μέλος του Ομίλου, αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 την εισαγωγή και διανομή των καταναλωτικών προϊόντων της 3M για τα Super Market, τη Μικρή Λιανική (impulse) και τις αλυσίδες DIY σε Ελλάδα και Κύπρο.