ΓΔ: 1460.7 0.58% Τζίρος: 35.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:06:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Freenow είναι πλέον διαθέσιμη και στο Ηράκλειο της Κρήτης

Από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής στην Κρήτη, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν τον επιθυμητό προορισμό και καλώντας ταξί, να πληροφορηθούν  για την εκτιμώμενη ώρα άφιξης, να γνωρίζουν τον αριθμό κυκλοφορίας και το μοντέλο του οχήματος.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης είναι πλέον διαθέσιμη η Freenow, η Νο1 εφαρμογή ταξί στην Ελλάδα. Οι επιβάτες αποκτούν μια σύγχρονη εφαρμογή κλήσης ταξί και οι επαγγελματίες οδηγοί έχουν στη διάθεση τους έναν επιπλέον τρόπο ενίσχυσης του εισοδήματος τους. Μετά από την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα τελευταία 12 χρόνια, η Freenow πλέον συνδέει περισσότερους από 8,000 εγγεγραμμένους οδηγούς με πάνω από 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες στην Ελλάδα και πανω απο 48 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε 9 ευρωπαϊκές χώρες, παρέχοντας αποτελεσματικές υπηρεσίες μετακίνησης ταξί και στο Ηράκλειο.

Η πλατφόρμα έχει ήδη σημαντική απήχηση τόσο στους επιβάτες όσο και στους οδηγούς του Ηρακλείου. Από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμογής στην Κρήτη, οι χρήστες μπορούν να εισάγουν τον επιθυμητό προορισμό και καλώντας ταξί, να πληροφορηθούν  για την εκτιμώμενη ώρα άφιξης, να γνωρίζουν τον αριθμό κυκλοφορίας και το μοντέλο του οχήματος. Οι οδηγοί, από την πλευρά τους έχουν τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να ενισχύσουν το εισόδημά τους, καθώς μπορούν να δέχονται αιτήματα διαδρομών, όχι μόνο από τους κατοίκους της πόλης, αλλά και από τους ενεργούς χρήστες της Freenow που επισκέπτονται το Ηράκλειο Κρήτης από 9 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες.

Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, η Freenow καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης με πάνω από το 90% των χρηστών να δηλώνουν ικανοποιημένοι. Με την επέκταση στο Ηράκλειο, η Freenow στοχεύει να επαναλάβει αυτήν την επιτυχία. Κατά τον πρώτο μήνα λειτουργίας της εφαρμογής στο Ηράκλειο Κρήτης, η Freenow γνώρισε εξαιρετική ανταπόκριση, καθώς παραπάνω από 1 στα 3 δρομολόγια αφορούν διαδρομές από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου. Γεγονός που υπογραμμίζει την ικανότητα της πλατφόρμας να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εγχώριων αλλά και Ευρωπαίων ταξιδιωτών που αναζητούν αξιόπιστες και άνετες επιλογές μετακίνησης.

Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW Ελλάδας δήλωσε: «Γιορτάζουμε το γεγονός ότι πλέον εξυπηρετούμε FREENOW διαδρομές και σε μία νέα πόλη, το Ηράκλειο Κρήτης πέρα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη θετική υποδοχή της FREENOW τόσο από τους επιβάτες όσο και από τους οδηγούς της τοπικής κοινωνίας του Ηρακλείου. Είναι μια αναγνώριση της δέσμευσής μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, άνετες υπηρεσίες μετακίνησης με ταξί σε ολοένα και περισσότερες πόλεις.» 

Με την Ελλάδα να αποτελεί προορισμό εκατομμυρίων επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και φέτος, η Freenow συνεργάζεται στενά με την κοινότητα των οδηγών ταξί ώστε να αξιοποιήσουν μαζί τις ευκαιρίες που προέρχονται από τον εγχώριο και διεθνή τουρισμό.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εορταστικό μπόνους από τη FREENOW έως και 4 εκατ. ευρώ για τους οδηγούς της

Η FREENOW αναμένει σημαντική αύξηση της ζήτησης ταξί καθ' όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες της εφαρμογής προγραμματίζουν να κάνουν αγορές, να παρευρεθούν σε εορταστικές εκδηλώσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Freenow: Άλλαξε όνομα και κατέγραψε αύξηση 25% των εσόδων το 2022

Η εφαρμογή που από Beat έγινε Freenow συνεχίζει να επενδύσει στην Ελλάδα λειτουργώντας ήδη δυο hubs που εξυπηρετούν τις κεντρικές λειτουργίες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου την εξυπηρέτηση πελατών και την εγγραφή των νέων οδηγών στην πλατφόρμα.