ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Λουκέτο για Pop Market, αναλαμβάνει τους πελάτες της εφαρμογής η Wolt

Τέλος στη λειτουργία της έβαλε η φιλόδοξη εφαρμογή που είχε ξεκινήσει το 2021, με τους πρώην καταναλωτές της να μπορούν να επιλέξουν το Wolt Market για τα ψώνια τους με ειδικό κουπόνι για τις πρώτες αγορές τους.

Από τις 25 Οκτωβρίου, οι μέχρι σήμερα πελάτες του Pop Market θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τα ψώνια της εβδομάδας μέσω του Wolt Market, καθώς το Pop Market σταματάει τη λειτουργία του. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσω της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση των μέχρι πρότινος πελατών της Pop στο Wolt Market, ενώ παράλληλα μέρος του εξοπλισμού της Pop μεταβιβάζεται στο Wolt Market.

Την ίδια στιγμή, οι πρώην καταναλωτές του Pop Market που επιλέγουν το Wolt Market για τα ψώνια τους, επωφελούνται, μέσα από προσφορά με ειδικό κουπόνι, κερδίζοντας δώρο 6 ευρώ + 6 ευρώ στις 2 πρώτες αγορές τους.

Το Wolt Market προσφέρει στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία, καθώς διαθέτει περισσότερους από 4.500 κωδικούς. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν όλο το φάσμα καθημερινών αναγκών, από φρουτολαχανικά, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά και έτοιμα γεύματα, έως απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και πολλές ακόμη κατηγορίες. Μάλιστα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε προσφορές και συνδυασμούς προϊόντων, κάθε εβδομάδα.

Οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν τα καθημερινά τους ψώνια μέσω του Wolt Market όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 08:00 έως τις 00:00 και σε περίπου 20 λεπτά να τα έχουν στην πόρτα τους. Με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, η επιλογή γίνεται ακόμη πιο εύκολη, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτα ή με μετρητά. Επιπρόσθετα, μέσω του livetracking οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο.

Το Pop Market ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2021 και αποτελώντας μία από τις πρωτοπόρες πλατφόρμες στην Ελλάδα που κατάφερε να πραγματοποιήσει παραδόσεις ειδών σούπερ μάρκετ σε λιγότερο από μισή ώρα, συνέβαλε σημαντικά στην εδραίωση του γρήγορου εμπορίου στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

O Αθανάσιος Μπιλάλης, γενικός διευθυντής του Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά μας που το Wolt Market επεκτείνει τη δραστηριότητά του και μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα περισσότερων καταναλωτών. Η φετινή χρονιά -που σηματοδότησε τα δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του Wolt Market στην Ελλάδα- γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, με τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των μέχρι πρότινος πελατών του Pop Market, για την οποία είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wolt: Επενδύει στη διεύρυνση της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία δημιούργησε νέο support hub που στεγάζεται στα νέα γραφεία της εταιρείας στο Επιχειρηματικό και Εμπορικό κέντρο «ΛΙΜΑΝΙ», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απασχολεί περισσότερους από 50 εργαζόμενους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Wolt επεκτείνει το δίκτυο της σε οκτώ νέες πόλεις σε όλη την Ελλάδα

Σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς αναπτύσσεται η πλατφόρμα που συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξης της στην ελληνική αγορά. Από τον Ιούνιο, η Wolt θα βρίσκεται πλέον σε 17 πόλεις ενώ αναμένεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα.
wolt-delivery
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wolt: Έχουμε αυξήσει τις αμοιβές των συνεργατών διανομέων

Σύμφωνα με τη Wolt, με το νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο, η μέση αμοιβή ανά ώρα, εμφανίζεται αυξημένη κατά 5,2%. Συμβάσεις αορίστου χρόνου ζητούν μεταξύ άλλων οι διανομείς της εταιρείας.