ΓΔ: 1452.28 0.44% Τζίρος: 85.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Wolt: Επενδύει στη διεύρυνση της παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία δημιούργησε νέο support hub που στεγάζεται στα νέα γραφεία της εταιρείας στο Επιχειρηματικό και Εμπορικό κέντρο «ΛΙΜΑΝΙ», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απασχολεί περισσότερους από 50 εργαζόμενους.

H ψηφιακή πλατφόρμα Wolt προχώρησε στη δημιουργία νέου support hub στην πόλη της Θεσσαλονίκης εδραιώνοντας την παρουσία της με νέα γραφεία, αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού, με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και περαιτέρω επέκταση του δικτύου των συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το support hub στεγάζεται στα νέα γραφεία της εταιρείας στο Επιχειρηματικό και Εμπορικό κέντρο «ΛΙΜΑΝΙ», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απασχολεί περισσότερους από 50 εργαζόμενους της εταιρείας. Συνολικά, η Wolt προχώρησε σε 87 νέες προσλήψεις μέσα στο 2023, μόνο στη Β. Ελλάδα, για τη στελέχωση των ομάδων των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης, αλλά και του Wolt Market.

Επιπλέον, το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Wolt στην πόλη μεγαλώνει συνεχώς, φτάνοντας σήμερα τα 1.500 venues Θεσσαλονίκη (60% αύξηση σε σχέση με το 2022) και περισσότερα από 2.500 venues συνολικά στη Β. Ελλάδα (αύξηση 110% σε σχέση με το 2022), ενώ η πλατφόρμα της Wolt έγινε διαθέσιμη και στις περιοχές: Περαία, Πεύκα, Σίνδος, Ωραιόκαστρο και Θέρμη, επισφραγίζοντας την επιτυχημένη πορεία και τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας στην πόλη.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με τη Wolt στη Β. Ελλάδα αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές που προσφέρονται στην πλατφόρμα.

Ο Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της Wolt Greece για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη δημιουργία του νέου support hub στην πόλη Θεσσαλονίκης, μια κίνηση που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας στη δυναμική και το ταλέντο που έχει να προσφέρει η πόλη. Η επιτυχημένη μας πορεία στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα γενικότερα, μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε την περιουσία μας στην περιοχή και να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας με συνεχή πορεία ανάπτυξης και επενδύσεις».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Wolt επεκτείνει το δίκτυο της σε οκτώ νέες πόλεις σε όλη την Ελλάδα

Σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς αναπτύσσεται η πλατφόρμα που συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξης της στην ελληνική αγορά. Από τον Ιούνιο, η Wolt θα βρίσκεται πλέον σε 17 πόλεις ενώ αναμένεται αυτός ο αριθμός να αυξηθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα.
wolt-delivery
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wolt: Έχουμε αυξήσει τις αμοιβές των συνεργατών διανομέων

Σύμφωνα με τη Wolt, με το νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο, η μέση αμοιβή ανά ώρα, εμφανίζεται αυξημένη κατά 5,2%. Συμβάσεις αορίστου χρόνου ζητούν μεταξύ άλλων οι διανομείς της εταιρείας.
wolt-delivery
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνεται η παρουσία του Wolt Market και σε άλλες ελληνικές πόλεις

Η φινλανδική Wolt συνεχίζει την ανάπτυξη του επενδυτικού της πλάνου στην Ελλάδα και μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην αγορά της Πάτρας, φέρνει και την λειτουργία του Wolt Market με την δημιουργία και ενός νέου dark store.
wolt-delivery
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wolt: Aναστέλλει τις διανομές σε περιοχές με έντονα καιρικά φαινόμενα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το μέτρο εφαρμόζεται σταδιακά σε περιοχές που εντοπίζονται έντονα καιρικά φαινόμενα και οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν από την εφαρμογή για το εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους ή όχι».