ΓΔ: 1446.87 0.07% Τζίρος: 48.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:26:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Διαψεύδει η Intracom ηλεκτρονικό δημοσίευμα για εξαγορά εισηγμένης

Όπως σημειώνει η εταιρεία όπως και στο παρελθόν, διαρκώς αναζητά νέες επενδυτικές ευκαιρίες, προς βελτίωση της θέσης αυτής και των μετόχων της.

Διαψεύδει η Intracom δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου για σχεδιαζόμενη νέα εξαγορά εισηγμένης σε επιστολή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγορας. Όπως σημειώνει η εταιρεία όπως και στο παρελθόν, διαρκώς αναζητά νέες επενδυτικές ευκαιρίες, προς βελτίωση της θέσης αυτής και των μετόχων της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS», σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 3269/2023 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί ηλεκτρονικού δημοσιεύματος του banking news σχετικά με «σχεδιαζόμενη νέα εξαγορά εισηγμένης εταρείας ….», διαψεύδει το ως άνω δημοσίευμα.

Η εταιρία σημειώνει ότι όπως και στο παρελθόν, διαρκώς αναζητά νέες επενδυτικές ευκαιρίες, προς βελτίωση της θέσης αυτής και των μετόχων της. Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Intracom περνά η Κλουκίνας - Λάππας, θα ακολουθήσει δημόσια πρόταση

Πωλητές τα μέλη της οικογένειας Λάππα και ο Λουκάς Σπεντζάρης. Στα 28,7 εκατ. το συνολικό τίμημα. Η πρώτη επενδυτική κίνηση της Intracom Holdings με επίκεντρο την ακίνητη περιουσία της Κλουκίνας -Λάππας.
intrakom-intracom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύμπραξη Intracom Telecom - Computer Solutions για εκσυγχρονισμό νοσοκομείων

Η σύμβαση καλύπτει 37 δημόσια νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας τους και τη μείωση του κόστους λειτουργίας μέσω προηγμένων τεχνολογικών λύσεων.
LAMDA DEVELOPMENT
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Γκρίνιες» στη ΓΣ της Lamda Development για την πορεία της μετοχής

Ο επικεφαλής της εταιρείας, κ. Οδ. Αθανασίου, υποστήριξε ότι η υποαπόδοση σε σύγκριση με τον Γεν. Δείκτη οφείλεται και στη γενικότερη τάση που επικρατεί διεθνώς για τις μετοχές εταιρειών Real Estate.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intracom: Από 8 Ιουλίου η επιστροφή κεφαλαίου 0,07 ευρώ/μετοχή

Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσόν των € 57.684.000,00, διαιρούμενο σε 83.600.000 Κοινές Ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας € 0,69, η καθεμία.