ΓΔ: 1424.04 0.16% Τζίρος: 185.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Στρατηγική συνεργασία της DT φέρνει το Netflix στην Cosmote TV

Σε μια στρατηγική συνεργασία, η Deutsche Telekom φέρνει την κορυφαία πλατφόρμα streaming σε Ουγγαρία και Κροατία και μέσα στη χρονιά αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα.

Σε μια σημαντική συνεργασία προχώρησε η μητρική του ΟΤΕ, Deutsche Telekom καθώς έδωσε τα χέρια με το Netflix για να προστεθεί η πλατφόρμα στο περιεχόμενο της συνδρομητικής τηλεόρασης. Η συνεργασία θα ξεκινήσει με τις θυγατρικές της DT σε Κροατία και Ουγγαρία, και θα εξαπλωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BD, η συνεργασία αυτή πρόκειται να έρθει και στην Ελλάδα, μέσα στη χρονιά, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ο τρόπος που θα γίνει αυτό, ωστόσο στόχος της DT είναι η προσφορά ακόμα ποιοτικότερου τηλεοπτικού περιεχόμενου στους συνδρομητές της.

Μέσα στη χρονιά όλες οι θυγατρικές της DT στην Ευρώπη που διαθέτουν συνδρομητική τηλεόραση θα παρουσιάσουν τη νέα συνεργασία στους πελάτες τους. Ξεκινώντας με την Hrvatski Telekom στην Κροατία και την Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix στις πλατφόρμες τους, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές για επιλογή περιεχομένου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση η Deutsche Telekom και το Netflix προχωρούν σε μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στους πελάτες της Deutsche Telekom σε πολλές χώρες της Ευρώπης μια βελτιωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. «Η συνεργασία βασίζεται στη δέσμευση της Deutsche Telekom να βελτιώνει σταθερά την ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία στο σπίτι, δίνοντας στους πελάτες της πρόσβαση στην εξαιρετική γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας του Netflix στο πλαίσιο των προσφορών του. Πιστή στον ισχυρισμό της "Connecting your world", η Deutsche Telekom στοχεύει να μεταφέρει τους πελάτες της σε έναν ευρύ κόσμο περιεχομένου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης στο σπίτι και παρέχοντας μια κορυφαία υπηρεσία μέσω της καλύτερης στην κατηγορία της συνδεσιμότητας».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix για να προσφέρουμε άλλη μια απτή αξία για τους πελάτες μας στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία δείχνει ότι ακούμε αυτό που θέλουν οι πελάτες μας: εύκολη, ευχάριστη και ικανοποιητική ψυχαγωγία που ταιριάζει απόλυτα με την κορυφαία οικιακή εμπειρία που παρέχουμε» σημείωσε η Ντομινικ Λερουά, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Deutsche Telecom και υπεύθυνη για την Ευρώπη.

Από την πλευρά της, η Έμμα Λόιντ, Αντιπρόεδρος των συνεργασιών στην περιοχή ΕΜΕΑ για το Netflix, τόνισε πως «αυτή η συνεργασία βασίζεται στην ισχυρή μας σχέση με την Deutsche Telekom και αποτελεί μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια για την τοποθέτηση των ανθρώπων στο επίκεντρο της ψυχαγωγικής εμπειρίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε αυτή την προσφορά, η οποία θα παρέχει στους καταναλωτές μια απίστευτη ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, από βραβευμένες ταινίες μέχρι αγαπημένες σειρές, ντοκιμαντέρ και μη σεναριακά προγράμματα από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Netflix μπαίνει στην Cosmote TV: Τι αλλάζει στη συνδρομητική τηλεόραση

Μέχρι και πρόσφατα οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι «χτυπούσαν» τις πλατφόρμες streaming και τους ζητούσαν να συνεισφέρουν στις επενδύσεις υποδομών, αλλά πλέον περνούν σε μια στρατηγική συμμαχιών.
ote-cosmote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Χτυπάει» τράπεζες και εταιρείες πληρωμών ο ΟΤΕ με νέα ψηφιακή υπηρεσία

Ο όμιλος ΟΤΕ μετασχηματίζεται και αναζητεί νέες ροές εσόδων, καθώς οι τηλεπικοινωνίες έχουν πιάσει «ταβάνι». Μπαίνει στην αγορά των ηλεκτρονικών πληρωμών με ανταγωνιστικές χρεώσεις και ανταποδοτικά οφέλη σε μετρητά.
Optiki Ina, Fiber, Internet, Diadiktyo, Tilepikoinonies
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Αρχίζει η αναβάθμιση δικτύου, στόχος οι διπλάσιες ταχύτητες

Πλέον οι συνδρομητές σταθερής COSMOTE, στους οποίους είναι τεχνικά εφικτή η αναβάθμιση, θα μεταφερθούν στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα Internet, διατηρώντας την ίδια τιμή. Πώς θα γίνει η αναβάθμιση.
fiber-internet-diktyo-tilepikoinwnies
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλες μειώσεις τιμών από τον ΟΤΕ, νέο σκηνικό στις τηλεπικοινωνίες

Κατατέθηκαν στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών τα νέα, μειωμένα τιμολόγια του ΟΤΕ που συνδυάζονται με τη δωρεάν παροχή διπλάσιων ταχυτήτων όπου είναι τεχνικά εφικτό. Το σχέδιο για δίκτυα οπτικής ίνας σε 3 εκατ. συνδρομητές.