Στις 12 Μαρτίου τα οικονομικά αποτελέσματα της Eurobank

Την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πρόκειται να ανακοινώσει η Eurobank τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2019.

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε. ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό για την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το έτος 2019.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2019 θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει τηλεφωνική ενημέρωση των αναλυτών στις 18:00.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διευθ. Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας, σε πρόσφατη επιστολή του προς τους υπαλλήλους έκανε λόγο για τα σχέδια της τράπεζας το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις επενδύσεις που πρόκειται να στηρίξει χρηματοδοτικά η τράπεζα, με την επένδυση του Ελληνικού να ξεχωρίζει.

Ο κλάδος της ενέργειας που αναμένεται να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια, βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Eurobank, με τη χρηματοδότηση επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ενώ όπως σημείωσε ο κ. Καραβίας αναμένεται να ανακοινωθούν και νέες συμφωνίες στον κλάδο του τουρισμού αλλά και σε αρκετούς ακόμα τομείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φ. Καραβίας: Απαραίτητες για την οικονομία και την κοινωνία οι ανοιχτές τράπεζες

Για την δημιουργία ενός ψηφιακού τραπεζικού οργανισμού σε ελάχιστο χρόνο, κάτι το οποίο θα φαινόταν αδύνατο μέχρι χθες, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας σε επιστολή του προς τους εργαζομένους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Ολοκληρώνεται το σχέδιο Επιτάχυνση, δραστική μείωση των NPEs

Σύμφωνα με πηγές της τράπεζας στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα ο δείκτης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων θα περιοριστεί στο 15,9% από περίπου 40%, σήμερα.