ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Τράπεζα Ηπείρου

Η Τράπεζα Ηπείρου χορηγός στον 13o αγώνα Lake Run στη Λίμνη Ιωαννίνων 

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Τράπεζα Ηπείρου βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών του 13ου Lake Run, ο οποίος έλαβε χώρα στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Ιωαννίνων.

Η Τράπεζα Ηπείρου στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά  τη συμμετοχή των αθλητών στον  αγώνα του 13ου Lake Run, ο οποίος έλαβε χώρα στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, απένειμε χρηματικά έπαθλα στους νικητές και νικήτριες των 3 πρώτων θέσεων των 30χλμ. του αγώνα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμβολή της μεταξύ των υπόλοιπων χορηγών του αγώνα. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία χιλιάδων κατοίκων της περιοχής που παρακολούθησαν τον αγώνα, στον οποίο αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα αγωνίστηκαν ατομικά στα 5,10 και 30 χιλιόμετρα, ενώ κατά το αγωνιστικό διήμερο πραγματοποιήθηκαν παράλληλοι αγώνες για ΑΜΕΑ, μητέρες με καρότσι και οικογένειες. 

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Βραβείων ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου, ο οποίος βράβευσε τους νικητές του αγώνα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που η Τράπεζά μας, η Τράπεζα Ηπείρου έχει δυναμική παρουσία στη γιορτή του αθλητισμού της πόλης μας, επιβραβεύοντας την αριστεία, την υπομονή και επιμονή των συμμετεχόντων.

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η οποία διέπει τον οργανισμό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, εδώ και 40 χρόνια, αποτελεί για εμάς δέσμευση και καθήκον όχι μόνο να παρέχουμε ανταγωνιστικά προϊόντα και άριστες τραπεζικές υπηρεσίες στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα και την ευρύτερη οικονομία της Ηπείρου,  αλλά να στηρίζουμε  ουσιαστικά την τοπική κοινωνία και τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες που οργανώνει. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και ένα μεγάλο μπράβο στους συμμετέχοντες!»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Επιβραβεύει τους συνεπείς δανειολήπτες

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο την ενίσχυση της κουλτούρας συνέπειας πληρωμών και της εμπέδωσης αισθήματος κοινωνικής δικαιοσύνης, σε ένα κοινωνικά ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα όπως είναι η κάλυψη στεγαστικών αναγκών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνάντηση της Τράπεζας Ηπείρου με τον ΣΕΒ για την επιχειρηματικότητα

Συζητήθηκε η πορεία των επιχειρήσεων της περιφέρειας Ηπείρου, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, καθώς και ο ρόλος που μπορεί να διαδραματίσουν και οι δύο οργανισμοί στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.