ΓΔ: 1194.96 -1.19% Τζίρος: 32.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:33:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ενδυναμώνει την παρουσία της στην Ωκεανία η Megas Yeeros

O Όμιλος Megas Yeeros προχώρησε σε δύο νέες συνεργασίες σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία και στοχεύει σε ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στις αγορές αυτές το επόμενο διάστημα.

O Όμιλος Megas Yeeros προχώρησε σε δύο νέες συνεργασίες σε Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία τον μήνα Σεπτέμβριο, ακολουθώντας το όραμα της εταιρείας να προσφέρει τα προϊόντα της στις πέντε Ηπείρους.

Η Megas Yeeros S.A. σύναψε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία διανομής προϊόντων στη Νέα Ζηλανδία με έδρα το Όκλαντ, όπου μέσω της Ελληνικής μονάδας παραγωγής, θα διανέμει τα προϊόντα της σειράς My Grillers στην αγορά του Retail και τα προϊόντα εστίασης στην αγορά του Food Service.

Μια ακόμη μεγάλη συνεργασία με την Megas Yeeros LLC και την εταιρεία Gourmet Quality Foods επισφραγίστηκε, όπου μέσω του εργοστασίου της Αμερικής, οι Αυστραλοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ασύγκριτη Ποιότητα και την Ελληνική Αυθεντική Γεύση, αλλά και την Ποικιλία και Καινοτομία που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας.

Ο Όμιλος Megas Yeeros στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση στις παραπάνω αγορές το επόμενο διάστημα με τη διάθεση επιπλέον προϊόντων στο κανάλι του Retail και στην αγορά της HORECA.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δυναμική παρουσία της Megas Yeeros στη διεθνή έκθεση Anuga

Η Megas Yeeros S.A., η Νο1 Παραγωγός γύρου στον κόσμο, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Anuga 2019 στις 5-9 Οκτωβρίου με τη νέα σειρά προϊόντων My Grillers, επιδιώκοντας την διείσδυση της εταιρείας στην λιανική αγορά του τρόφιμου.