ΓΔ: 1200.04 -0.02% Τζίρος: 108.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Notos: Διευρύνει την συνεργασία με την Shiseido και Dolce & Gabbana

H Notos Com Συμμετοχές ΑΕ ανακοίνωσε τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την Shiseido ΕΜΕΑ ενδυναμώνοντας σημαντικά το μερίδιο της εταιρείας στην κατηγορία περιποίησης και αντηλιακών.

H Notos Com Συμμετοχές ΑΕ ανακοίνωσε τη διεύρυνση της συνεργασίας της με την Shiseido ΕΜΕΑ, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή των Brands «SHISEIDO» και «DOLCE & GABBANA» για την ελληνική αγορά.

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της εταιρείας στην αγορά των ειδών προσωπικής φροντίδας και περιποίησης, όπου ήδη διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της καταξιωμένα brands όπως, μεταξύ άλλων, CHANEL, CLARINS GROUP, LVMH FRAGRANCES, GUERLAIN, HERMES, EUROITALIA, SISLEY, BVLGARI, BPI.

Η ανάληψη των δύο νέων Brands θα ενδυναμώσει σημαντικά το μερίδιο της NOTOS COM στην κατηγορία περιποίηση προσώπου, σώματος και αντηλιακών (με το Brand SHISEIDO), ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την ήδη ηγετική θέση της εταιρείας στην κατηγορία αρωματικών (με το Brand D&G).

Σημειώνεται ότι η νέα συνεργασία θα αυξήσει τα συνολικά έσοδα της εταιρείας κατά 10-12%, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχή υλοποίηση του 5ετούς αναπτυξιακού πλάνου που έχει καταρτίσει, σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η NOTOS COM ευχαριστεί τους πελάτες, προμηθευτές και τα 1500 άτομα άξιο προσωπικό της, που την στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, η οποία έπληξε ιδιαίτερα τον όμιλο κυρίως λόγω της ευρύτερης παρουσίας του σε συγκεκριμένα σημεία του κέντρου της Αθήνας. Τέλος, ο όμιλος NOTOS COM θέλει να ευχαριστήσει τα Πιστωτικά ιδρύματα που με τη στάση τους συνέβαλαν στη βιωσιμότητα της εταιρείας, συνεκτιμώντας τις συνθήκες αυτές οι οποίες επηρέασαν την οικονομική αποσταθεροποίησή της».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κόβει ταχύτητες» το Jumbo λόγω αυξημένου ανταγωνισμού

Σε μονοψήφιο ποσοστό αναμένεται να υποχωρήσει η αύξηση πωλήσεων του γ' τριμήνου, καθώς όλο και περισσότεροι «παίκτες» προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές. «Ατμομηχανή» ανάπτυξης οι δραστηριότητες στο εξωτερικό.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία διασύνδεσης Sky Express και Cyprus Airways

Με ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν οι επιβάτες, μετά τη συμφωνία με τη Cyprus Airways.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σαράντης: Αύξηση 66,34% στα καθαρά κέρδη το α' εξάμηνο στα 19 εκατ.

Οι πωλήσεις το α' εξάμηνο ανήλθαν σε 232,35 εκατ. αυξημένες κατά 9,23% ως αποτέλεσμα της προσήλωσης του Ομίλου στις στρατηγικές του προτεραιότητες και της ορθής διαχείρισης των ευκαιριών για ανάπτυξη των εσόδων.