ΓΔ: 2106.9 0.94% Τζίρος: 312.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
DEH_HQ

Ενισχύει τα μέτρα προστασίας η ΔΕΗ για δίκτυο - πελάτες

Διευρύνει τα προληπτικά μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του νέου κορονοϊού διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση της επιχειρησιακής της λειτουργίας η ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ, με αίσθημα υπευθυνότητας και σεβασμού απέναντι στους εργαζομένους και τους πελάτες της ενισχύει συνεχώς τα προληπτικά μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του νέου κορονοϊού (COVID-19), διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση της επιχειρησιακής της λειτουργίας και συμβάλλοντας στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τεχνικοί του Ομίλου συνεχίζουν να εργάζονται αδιάκοπα για την ενίσχυση του δικτύου, τη διόρθωση βλαβών και τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο της χώρας, ενώ όλοι οι Σταθμοί Παραγωγής βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Παράλληλα, συνεχίζει να προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών της στους πελάτες της μέσα από όλα τα κανάλια εξυπηρέτησης, αλλά και με πλήρη εφαρμογή αυστηρών μέτρων πρόληψης και υγιεινής. Συγκεκριμένα, η προσέλευση των πελατών στα καταστήματα γίνεται ελεγχόμενα και σε μικρό αριθμό ατόμων κάθε φορά (5 άτομα), ενώ όλοι οι εισερχόμενοι στα καταστήματα καταγράφονται, ώστε να υπάρχει ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι ουρές στα καταστήματα και κυρίως να προστατευθεί η υγεία των πελατών της η ΔΕΗ συνιστά στους καταναλωτές να προτιμούν για την εξυπηρέτησή τους:

  • Το τηλεφωνικό κέντρο 11770,
  • Την ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr όπου μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Ομίλου, αλλά και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εύκολα και χωρίς καμία χρέωση.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Καραγκούνης συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραγκούνης: Στο τελικό στάδιο τα διατάγματα για αμίαντο και μόλυβδο

Ο Κώστας Καραγκούνης ανακοίνωσε ότι τα διατάγματα για αμίαντο και μόλυβδο προχωρούν άμεσα, τονίζοντας τις παρεμβάσεις για θερμική καταπόνηση, ενίσχυση ελέγχων και μείωση θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων.
Χρηματιστήριο μετοχές γράφημα
MARKET MAKER

Μικρό ψάρι σε μεγάλη λίμνη το ΧΑ, έρχεται νέο deal και ο καλπασμός της ΔΕΗ

Με ένα σερί πέντε ανοδικών συνεδριάσεων ο Γενικός Δείκτης αύξησε το ποσοστό ανόδου από την αρχή του έτους στο 42%, βελτιώνοντας παράλληλα την επενδυτική ψυχολογία. Το ράλι της ΔΕΗ και έρχεται deal που αλλάζει τα δεδομένα.
Γυναίκα σε διαφήμιση της ΔΕΗ
ESG

ΔΕΗ: Στήριξη στις γυναίκες και δράσεις για ασφαλείς νυχτερινές μετακινήσεις

Η ΔΕΗ αναδεικνύει το ζήτημα της ανασφάλειας στις νυχτερινές μετακινήσεις, παρουσιάζοντας έρευνα που δείχνει αυξημένο φόβο στις γυναίκες και προωθώντας δράσεις για ένα ασφαλέστερο περιβάλλον.