Μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης των καταναλωτών από τον  Όμιλο  ΗΡΩΝ

Μέτρα ελάφρυνσης των καταναλωτών προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις τεράστιες δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο όμιλος ΗΡΩΝ.

Σειρά μέτρων οικονομικής ελάφρυνσης των καταναλωτών στις τρέχουσες  ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ανακοίνωσε ο Όμιλος ΗΡΩΝ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του έχοντας αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία προχωρά  σε επιπλέον οικονομική ελάφρυνση, χαρίζοντας τον ΦΠΑ του ρεύματος των οικιακών παροχών για όλο τον Απρίλιο, καθώς και έκπτωση 12€ και δωρεάν ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας με την εγγραφή κάθε νέου ή υφιστάμενου πελάτη στο e-bill, ώστε να λαμβάνει το λογαριασμό του ηλεκτρονικά (αφορά 12μηνη παραμονή στην εταιρεία).

Επίσης, ο Όμιλος προχώρησε στην αγορά και δωρεά προς το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», απαραίτητων αναλώσιμων υλικών πρώτης ανάγκης όπως στολές, μάσκες, αντισηπτικά κλπ, για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου ενισχύοντας το έργο τους.

Επιπλέον όλων των παραπάνω, προτρέποντας όλους τους καταναλωτές να παραμείνουν στο σπίτι, παρέχει online υπηρεσίες ώστε να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά όλες οι συναλλαγές. Μέσω της πλατφόρμας myΗΡΩΝ μπορούν όλοι οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ να λαμβάνουν, να εξοφλούν καθώς και να βλέπουν το ιστορικό των λογαριασμών τους ηλεκτρονικά. Στο myΗΡΩΝ δίνεται επίσης η δυνατότητα της ζωντανής συνομιλίας με εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών μέσω του live chat. Για όσους δεν είναι πελάτες και θέλουν να προχωρήσουν σε νέα σύνδεση, μπορούν να πραγματοποιήσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω του e-contract και να λάβουν επιπλέον 50€ δώρο εγγραφής.

Επιπρόσθετα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ομάδα του ΗΡΩΝΑ, βρίσκεται δίπλα σε όλες τις οικογένειες που δίνουν το δικό τους αγώνα παραμένοντας στο σπίτι αλλά και σε όλους εκείνους που εργάζονται για την προστασία όλων μας. Πραγματοποιούμε όλες μας τις συναλλαγές από το σπίτι, προστατεύοντας εμάς και τους γύρω μας.

Στον ΗΡΩΝΑ προφυλάσσουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων με κάθε δυνατό τρόπο, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά μέσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο Όμιλος ΗΡΩΝ έλαβε άμεσα αυστηρά μέτρα προστασίας για όλους τους εργαζομένους του, αφού από τις 16 Μαρτίου το 90% των εργαζομένων του εργάζεται από το σπίτι. Σήμερα, εξαιτίας των εξελιγμένων συστημάτων που διαθέτει,  το 100% της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, εργάζεται από το σπίτι. Τα εργοστάσια του ΗΡΩΝΑ λειτουργούν με ικανό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την κατά το δυνατόν αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο Δίκτυο της χώρας».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έξι επενδυτικά σχήματα θα δώσουν μάχη για τη ΔΕΠΑ Υποδομών

Τα προεπιλεγέντα επενδυτικά σχήματα, αφού υπογράψουν σχετική Σύμβαση Εμπιστευτικότητας, θα λάβουν τα τεύχη της Β’ φάσης του διαγωνισμού και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Beat στην Επ. Ανταγωνισμού κατά του νόμου Σπίρτζη

Η εταιρεία ζητά την παρέμβαση της Επιτροπής καθώς ο νόμος απαγορεύει στις εταιρείες διαμεσολάβησης να προσφέρουν μειωμένες τιμές και τις εξομοιώνει με εταιρείες μεταφορών με την απειλή εξοντωτικών προστίμων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μυτιληναίος: Η σύμβαση με Gazprom ενισχύει την ανταγωνιστικότητα μας

«Η μακροχρόνια αυτή σύμβαση θα συμβάλει σημαντικά στη μέγιστη αποδοτικότητα των βιομηχανικών εγκαταστάσεων της εταιρείας και των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας», τονίζει η Μυτιληναίος. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τις 180.000 έφτασαν οι γραμμές Fiber To The Home σε όλη τη χώρα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cosmote από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, προστέθηκαν 30.000 νέες γραμμές FTTH, μια αύξηση 20% σε σχέση με τα τέλη του 2019, παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας.