Μέχρι τις 19 Απριλίου θα μείνουν κλειστές οι μαρίνες της D Marine Hellas

Θα απαγορεύεται ο απόπλου και κατόπλου στις μαρίνες Ζέας στην Αττική, Γουβίων στην Κέρκυρα, της Λευκάδας και της Καλαμάτας ενώ ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις και ανακαλούνται οι άδειες σε εξωτερικά συνεργεία για εργασίες ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού.

Μέχρι τις 19 Απριλίου απαγορεύεται ο απόπλου και κατόπλου όλων των σκαφών στις μαρίνες Ζέας στην Αττική, των Γουβιών στην Κέρκυρα, της Λευκάδας και της Καλαμάτας όπως ανακοίνωσε η D Marinas Hellas που έχει προχωρήσει στην λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα.Παράλληλα αναφέρει πως αναστέλλει τις άδειες σε συνεργεία για εργασίες σε σκάφη και ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις.

Σε ανακοίνωση της, η D Marinas Hellas, η εταιρεία στην οποία υπάγονται οι μαρίνες όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση της «με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, στους εργαζόμενούς της και στους πελάτες της, έχει προβεί στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων με στόχο την προστασία του συνόλου της κοινωνίας, με αφορμή την πανδημία του COVID-19»

Η D Marinas Hellas ακολουθεί και εκτελεί αυστηρά τις οδηγίες των Αρχών και τα πρωτόκολλα του D-Marin Global Marina Network, στο οποίο υπάγεται. Στο πλαίσιο αυτό αλλά και σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αρχές για τις εξελίξεις αναφορικά με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν αναπτυχθεί, έχει υλοποιήσει τα ακόλουθα:

  • Η εταιρεία, σύμφωνα με την τελευταία οδηγία του αρμόδιου Υπουργείου έχει θέσει σε ισχύ την απαγόρευση του απόπλου και κατάπλου όλων των σκαφών προερχόμενων από οποιονδήποτε γεωγραφικό προορισμό, καθώς και την με οποιονδήποτε τρόπο αποβίβαση επιβατών από τα σκάφη αυτά για το χρονικό διάστημα από 19.3.2020 έως και 19.4.2020.
  • Σε όλες τις μαρίνες που ανήκουν στην D Marinas Hellas παραμένει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό και η επικοινωνία με το κοινό και τους χρήστες πραγματοποιείται σχεδόν αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα
  • Έχουν ανασταλεί όλες οι άδειες σε εξωτερικά συνεργεία για εργασίες σε σκάφη εκτός αυτών που αφορούν σε θέματα ασφάλειας.
  • Έχουν τοιχοκολληθεί σε όλα τα σημεία της μαρίνας οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 
  • Έχουν επιβληθεί όλα τα μέτρα προστασίας στο προσωπικό που εργάζονται στις μαρίνες.
  • Η εταιρεία ακύρωσε όλα τα σεμινάρια, τις συναντήσεις, τις εκπαιδεύσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις.
  • Στις μαρίνες για λόγους προστασίας του προσωπικού και του κοινωνικού συνόλου καθημερινά εργάζεται μικρός αριθμός του προσωπικού. 
  • Η εταιρεία πραγματοποιεί απολυμάνσεις σε καθημερινή βάση σε όλους τους κοινόχρηστους και μη χώρους υγιεινής και εργασίας. 
  • Πραγματοποιείται καθημερινή ενημέρωση των χρηστών με έντυπες ανακοινώσεις για την εξέλιξη των μέτρων προστασίας από τον ιό.

Η Διοίκηση και τα μέλη της D Marinas Hellas παρακολουθούν διαρκώς την κατάσταση, λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και παραμένουν σε ετοιμότητα να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζει την εθνική προσπάθεια κατά του κορονοϊού η HSBC

Ο Όμιλος HSBC προχωράει σε σειρά δράσεων στην Ελλάδα για την στήριξη των υγειονομικών αναγκών και έχει ανακοινώσει ότι θα δωρίσει συνολικά 25 εκ δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση του Covid-19.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μπόνους 1,6 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της πρώτης γραμμής από τον ΟΤΕ

Τους δικούς του ήρωες της καθημερινότητας επιβραβεύει ο όμιλος ΟΤΕ και δίνει έκτακτη χρηματική επιβράβευση σε 1.800 εργαζομένους που εν μέσω της πανδημίας φροντίζουν τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δωρεά 650.000 ευρώ από τον όμιλο Βιοχαλκο για την μάχη κατά του κορονοϊού

Με σκοπόν τη συμβολή στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα από την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, το Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος θα διαθέσει 650.000 ευρώ σε νοσοκομειακό εξοπλισμό και αναλώσιμα.