ΓΔ: 1275.09 0.14% Τζίρος: 322.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Bewise

Η BEWISE ολοκλήρωσε έργο CRM στην Westnet

Οι τελευταίες εξελίξεις επιτάχυναν τις διαδικασίες παράδοσης του έργου CRM από την BEWISE στην Westnet που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης έργων ψηφιακού μετασχηματισμού με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η BEWISE ολοκλήρωσε και παρέδωσε πρόσφατα έργο Συστήματος Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (CRM) στην εταιρεία Westnet, με στόχο την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Η εταιρία ήδη βρισκόταν σε φάση υλοποίησης έργων ψηφιακού μετασχηματισμού, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις επιτάχυναν τις διαδικασίες παράδοσης του έργου.

Συγκεκριμένα, η λύση CRM βασίστηκε στο Microsoft Dynamics 365 και περιλαμβάνει τρεις βασικούς άξονες: Ticketing Management, Advanced Segmentation και ενοποίηση με το Unified Communication τηλεφωνικό κέντρο. Η Westnet διαθέτει πλέον μια πλατφόρμα, που συλλέγει, αναλύει και κατηγοριοποιεί τις πληροφορίες, με τρόπο που τα στελέχη της κατανοούν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών και μπορούν να ενεργούν προληπτικά, επιτυγχάνοντας βελτιωμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα, ενώ εργάζονται από το σπίτι τους, όπως οι σημερινές συνθήκες απαιτούν.

Η BEWISE ήταν υπεύθυνη για το συνολικό σχεδιασμό και υλοποίηση του έργου, το οποίο συνολικά διήρκησε λίγους μήνες. Στο διάστημα αυτό, ομάδες έργου και από τις δύο εταιρείες, κατέγραψαν, ανέλυσαν και σχεδίασαν κάθε βήμα της υλοποίησης, με στόχο την επιτυχή ενσωμάτωση του έργου σε μια εν λειτουργία εταιρεία.

Ο Γιώργος Δαβιώτης, γενικός διευθυντής της Westnet, δήλωσε σχετικά: «Προχωράμε κανονικά το σχεδιασμό μας για τον εξολοκλήρου ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρίας, πιστοί στη στρατηγική του “Distributing the future”. Σε αυτό το πλαίσιο, με γνώμονα την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας ακόμα και υπό τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν επιβάλλει οι διεθνείς εξελίξεις με τον COVID-19, επιταχύναμε την υλοποίηση του έργου CRM. Στην BEWISE είδαμε τον συνεργάτη που κατανόησε άμεσα και σε βάθος τις ανάγκες μας σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bewise: Στα 5 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2022 σημειώνοντας αύξηση 20%

Η εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, Κύπρο, Δυτική Ευρώπη αλλά και στο Ντουμπάι, και διαθέτει 478 πελάτες και το προσωπικό της να ξεπερνά τα 50 άτομα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

NTT DATA: Επεκτείνεται στην Ελλάδα με επενδύσεις 25 εκατ. έως το 2026

Ο ιαπωνικός κολοσσός που αποτελεί μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στον κόσμο, εξετάζει να αναπτυχθεί σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη και Ιωάννινα. Σημαντική η θέση της Ελλάδας στα πλάνα της εταιρείας.