ΓΔ: 1207.11 -1.02% Τζίρος: 28.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:54:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Bewise

Η BEWISE αναβάθμισε πλήρως τις υποδομές δικηγορικής εταιρείας

Η εταιρεία πληροφορικής σχεδίασε και υλοποίησε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της δικηγορικής εταιρείας «Α.Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».

Την αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής της δικηγορικής εταιρείας «Α.Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» ανέλαβε η BEWISE, καθώς και τον απαραίτητο σχεδιασμό για την ασφαλή και απρόσκοπτη απομακρυσμένη εργασία των συνεργατών της.

Συγκεκριμένα, αναβαθμίστηκε η δικτυακή υποδομή με νέους μεταγωγείς access και Wi-Fi, με το κατάλληλο λογισμικό παρακολούθησης και παραμετροποιήθηκε η  περιμετρική ασφάλεια με Unified Threat Management για πολλαπλές λειτουργίες ασφάλειας. Παράλληλα, δημιουργήθηκε η υποδομή Remote Desktop Services για απομακρυσμένη εργασία των στελεχών, επέκταση της on-premise υποδομής στο Cloud της Microsoft Azure, καθώς και μετάβαση των e-mails στο Microsoft365.

H BEWISE ανέλαβε πλήρως την υποστήριξη της πληροφοριακής υποδομής της δικηγορικής εταιρείας, καλύπτοντας καθημερινές λειτουργίες, όπως και τις απαραίτητες μελέτες για αναβαθμίσεις και μελλοντικές επενδύσεις πληροφορικής.

Ο  Managing Partner της δικηγορικής εταιρείας «Α.Σ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», Σπύρος Κομητόπουλος, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία: «H BEWISE είναι στρατηγικός σύμμαχος, σε κάθε τεχνολογικό μας βήμα. Βρίσκεται πάντα δίπλα μας, στα μικρά και στα μεγάλα έργα, για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ότι χρειαζόμαστε με γνώμονα πάντα τις ανάγκες μας. Με την πολύτιμη συνδρομή των εξειδικευμένων υπηρεσιών της BEWISE, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του γραφείου μας, διασφαλίζοντας έτσι, την αποτελεσματική και ασφαλή απομακρυσμένη εργασία των συνεργατών μας καθώς και την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών στους πελάτες μας.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bewise: Στα 5 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2022 σημειώνοντας αύξηση 20%

Η εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, Κύπρο, Δυτική Ευρώπη αλλά και στο Ντουμπάι, και διαθέτει 478 πελάτες και το προσωπικό της να ξεπερνά τα 50 άτομα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Στα 41,61 εκατ. ο τζίρος στο α΄ εξάμηνο με άνοδο 35,34%

Στα 11,15 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα καθαρά κέρδη του ομίλου στο πρώτο εξάμηνο, μετά την εφαρμογή της λογιστικής αποτύπωσης με βάση τη μέθοδο της «εύλογης αξίας» για τα Stock Option, ενισχυμένα κατά 141,42% από το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Άλμα 43% της κερδοφορίας στα 1,5 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο

Στα 12,5 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών του ομίλου πληροφορικής, ενισχυμένος κατά 23% έναντι της περασμένης χρονιάς, με τη διοίκηση να αναμένει να διατηρηθούν οι σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης μέχρι το τέλος του έτους.