ΓΔ: 1209.34 1.34% Τζίρος: 72.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Bewise

Αύξηση 22% για τον τζίρο της Bewise το 2021, έφθασε κοντά στα 4,5 εκατ.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της το 2021 ήταν μία πολύ καλή χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας υλοποίησε περισσότερα από 400 έργα.

Θετικά οικονομικά μεγέθη ανακοίνωσε για το 2021 η εταιρεία Bewise με τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 22% και να φθάνουν κοντά στο επίπεδο των 4,5 εκατ. ευρώ. 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «η  BEWISE, η boutique εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξή της με αύξηση πωλήσεων κατά 22%, το 2021. Με πάνω από 40 άτομα προσωπικό, με τη συντριπτική πλειοψηφία τους να είναι διαπιστευμένοι μηχανικοί, η BEWISE κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει στην κορυφή το 2021, αλλά και να αναπτυχθεί κατά 22% περισσότερο σε σύγκριση με το 2020, προσεγγίζοντας τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε τζίρο. 

Το 2021 για την BEWISE ήταν μια χρονιά, με πολλά έργα και πάνω από 400 πελάτες, που ενίσχυσαν το όραμα της να αναγνωριστεί ως η εταιρεία πληροφορικής που παρέχει state-of-the-art λύσεις και απαντά στην ανάγκη των επιχειρήσεων για digital transformation. Η BEWISE είναι μια «ICT services boutique» η οποία παρέχει λύσεις στο φάσμα του ICT, με εμμονή στην ποιότητα των υπηρεσιών και στον tailor-made σχεδιασμό της λύσης για τον πελάτη, σε 3 βασικά πεδία: Modern Workplace & Cloud Infrastructure | Business Applications | Cybersecurity |.

Η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της Bewise, η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες 8 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Με κύριο χαρακτηριστικό τη δυνατότητα να χαρτογραφεί με ακρίβεια τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη, χρησιμοποιεί διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες με στόχο να σχεδιάζει μοναδικές λύσεις. 

Υλοποιώντας πάνω από 400 έργα τη χρονιά που πέρασε σε κλάδους όπως Retail, Manufacturing και Shipping, συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο. Ενδεικτικά ονόματα πελατών είναι οι εταιρείες, L’OREAL HELLAS, PUBLIC-MEDIA MARKT (PMM), PHARMATHEN, LAPIN HOUSE, BERNITSAS LAW FIRM, OLYMPIA GROUP, METRO AEBE, ALUMIL, ELPEDISON, ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και πολλές ακόμα μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα. Επιπλέον, μεγάλο μέρος του τζίρου της εταιρείας, έρχεται από έργα σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ελβετία, Δανία, Ιταλία, αλλά και σε Κύπρο και Ντουμπάϊ.  

Η Bewise συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής και είναι Gold Partner της MICROSOFT και της DELL, καθώς και Premier Partner της CISCO». 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bewise: Στα 5 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2022 σημειώνοντας αύξηση 20%

Η εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, Κύπρο, Δυτική Ευρώπη αλλά και στο Ντουμπάι, και διαθέτει 478 πελάτες και το προσωπικό της να ξεπερνά τα 50 άτομα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Στα 41,61 εκατ. ο τζίρος στο α΄ εξάμηνο με άνοδο 35,34%

Στα 11,15 εκατ. ευρώ ανέρχονται τα καθαρά κέρδη του ομίλου στο πρώτο εξάμηνο, μετά την εφαρμογή της λογιστικής αποτύπωσης με βάση τη μέθοδο της «εύλογης αξίας» για τα Stock Option, ενισχυμένα κατά 141,42% από το αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο.
Profile Software
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Profile: Άλμα 43% της κερδοφορίας στα 1,5 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο

Στα 12,5 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο κύκλος εργασιών του ομίλου πληροφορικής, ενισχυμένος κατά 23% έναντι της περασμένης χρονιάς, με τη διοίκηση να αναμένει να διατηρηθούν οι σημαντικοί ρυθμοί ανάπτυξης μέχρι το τέλος του έτους.