ΓΔ: 1218.65 -0.52% Τζίρος: 318.68 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Ο CEO της Bewise Μενέλαος Μακρυγιάννης

Bewise: Στα 5 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2022 σημειώνοντας αύξηση 20%

Η εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, Κύπρο, Δυτική Ευρώπη αλλά και στο Ντουμπάι, και διαθέτει 478 πελάτες και το προσωπικό της να ξεπερνά τα 50 άτομα.

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων να τρέχει δυναμικά, η Bewise συνεχίζει τη δυναμική πορεία καταγράφοντας αύξηση που φτάνει το 20% και με σημαντικά έργα digital transformation και cybersecurity, διευρύνοντας την πελατειακή της βάση, με την εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών να έχει παρουσία και εκτός συνόρων.

Ειδικότερα, το 2022, η Bewise που παρέχει λύσεις στο φάσμα του ICT, με εμμονή στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην tailor-made λύση για τον πελάτη, σε βασικά πεδία: Business Apps, Cybersecurity, Modern Workplace & Cloud σημείωσε αύξηση του κύκλου εργασιών της φτάνοντας τα 5 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 20%.

Tα τελευταία 5 χρόνια η Bewise έχει καταφέρει να έχει 478 πελάτες, που ενίσχυσαν το όραμα της να αναγνωριστεί ως η εταιρεία πληροφορικής που παρέχει state-of-the-art λύσεις και απαντά στα επιχειρηματικά προβλήματα, με το προσωπικό της να ξεπερνάει τα 50 άτομα, όπου στην πλειοψηφία τους είναι διαπιστευμένοι μηχανικοί.

Η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της Bewise, η οποία έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, Κύπρο, Δυτική Ευρώπη αλλά και στο Ντουμπάι. Με κύριο χαρακτηριστικό τη δυνατότητα να χαρτογραφεί με ακρίβεια τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη, χρησιμοποιεί διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες με στόχο να σχεδιάζει μοναδικές λύσεις. 

Η Bewise συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής όπως Microsoft, Cisco, Dell, Checkpoint & Fortinet, ενώ βασικότεροι πελάτες για το 2022 ήταν η ΔΕΛΤΑ, Metro Cash & Carry, Goody’s Everest, Loreal, Καυκάς, Μύλοι Λούλη, Elpedison, Alumil, Pharmaten κτλ

Ο CEO της Bewise, κος Μενέλαος Μακρυγιάννης σημείωσε πως «ευχαριστούμε όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν από την αρχή της λειτουργίας μας. Αυτό που διαφοροποιεί τη Bewise από τις άλλες εταιρίες είναι το μείγμα βαθιάς τεχνικής γνώσης των μηχανικών μας, «φρέσκων» προσεγγίσεων στο σχεδιασμό των έργων, η χρήση νέων προϊόντων και τεχνολογιών (πχ cloud, power apps) και τέλος, όπως το έχω αναφέρει πολλές φορές, "το πάθος μας για Πληροφορική".  Πρωτεύον μέλημα μας είναι να διατηρήσουμε υψηλά τον πήχη εξυπηρέτησης  και ικανοποίησης των πελατών μας. Εξάλλου, όραμά μας είναι να γίνουμε «σημείο αναφοράς» ως εταιρεία πληροφορικής για τα έργα που υλοποιούμε/παραδίδουμε».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Προχώρησε στην εξαγορά του 60% της Diginet για 1,6 εκατ.

Το συνολικό τίμημα της επένδυσης, ανέρχεται στο ποσό των 1.600.000 ευρώ ενώ προβλέπεται earn out bonus που θα καταβληθεί στους παλαιούς μετόχους ανάλογα με τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρίας το 2023.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ισχυρή άνοδος 59,5% στα κέρδη προ φόρων της Epsilon Net το α' τρίμηνο

Ο Κύκλος Εργασιών του Ομίλου αυξήθηκε κατά 47,04% στα 20,7 εκατ. ευρώ, ενώ επιτεύχθηκε σημαντική βελτίωση του περιθωρίου (margin) EBITDA το οποίο διαμορφώθηκε στο 35,93% επί του Κύκλου Εργασιών έναντι του 33,39% του 1ου τριμήνου του 2022.