ΓΔ: 907.43 0.37% Τζίρος: 19.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:58:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Με υπογραφή Γ. Θεοφάνους η καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Ραδιοτηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών λίγο πριν την επαναλειτουργία των καταστημάτων: "Χωρίς παραφωνίες, πάμε για νέες επιτυχίες!"

Το ραδιοτηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα: «Χωρίς παραφωνίες, πάμε για νέες επιτυχίες!» δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών στο πλαίσιο επαναλειτουργίας της αγοράς.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, δήλωσε ότι το ραδιοτηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα: «Χωρίς παραφωνίες, πάμε για νέες επιτυχίες!», το οποίο έχει την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, αποτελεί κατάθεση ψυχής περισσοτέρων από τριάντα εξαιρετικών επαγγελματιών, οι οποίοι αφιλοκερδώς διέθεσαν την επαγγελματική τους υπόσταση και εμπειρία στο κάλεσμα του εμπορικού συλλόγου, ώστε να συμβάλουν ενεργά στην ασφαλή επάνοδο των συμπολιτών μας στη νέα κανονικότητα που δημιουργείται.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «με τη φράση "Χωρίς παραφωνίες, πάμε για νέες επιτυχίες!" κλείνει ένα μήνυμα καρδιάς από τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος ανταποκρίθηκε αφιλοκερδώς και χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, συμβάλλοντας στη νέα μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας: Τώρα που τα καταστήματα ανοίγουν και έχουν προετοιμαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, θα βγει ο κόσμος από το σπίτι του και θα αρχίσει να τα επισκέπτεται με απόλυτη ασφάλεια, τηρώντας όλες τις υγειονομικές προφυλάξεις».

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Καφούνης: «Εκ μέρους του εμπορικού κόσμου της χώρας, ευχαριστώ από καρδιάς τον κύριο Θεοφάνους, όχι μόνο για την παρουσία του, αλλά και για την παραχώρηση της κορυφαίας του επιτυχίας "Σ' Αγαπώ", ως μουσική επένδυση του κοινωνικού μηνύματος, αλλά και τις εταιρείες IRA ΜEDIA και ARTECNIKO που με τη συγκεκριμένη ενέργεια στάθηκαν στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων τους, που επλήγησαν το τελευταίο διάστημα.

Εύχομαι ο θεσμός της δωρεάς, που μέσα στην κρίση μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, να αποτελέσει ένα κέρδος που θα παραμείνει προς όφελος της κοινωνίας και προσκαλώ τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, ακολουθώντας το παράδειγμα του συνθέτη να μας συμπαρασταθούν, προβάλλοντας το κοινωνικό μήνυμα του Ε.Σ.Α με τέτοιο τρόπο, ώστε να φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε Έλληνα πολίτη».

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

emporio-katastimata-magazia-xristougenna
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων με click away την Κυριακή

Προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:00, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας. Άνοιγμα λιανεμπορίου, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, με ραντεβού, ζητά ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για το άνοιγμα των καταστημάτων

Στο σχετικό spot πρωταγωνιστεί ο συνθέτηςΓ. Θεοφάνους, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ΕΣΑ και επιπλέον παραχώρησε τα δικαιώματα γνωστής μουσικής του επιτυχίας για τη μουσική επένδυση της καμπάνιας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ε.Σ.Α: Λύση 4 σημείων για τον «πέλεκυ» των μεταχρονολογημένων επιταγών

Ο Ε.Σ.Α. τονίζει ότι είναι επιτακτική η ανάγκη η λύση ενός ακανθώδους θέματος, που αιωρείται ως πέλεκυς πάνω από τα κεφάλια των συντελεστών της ιδιωτικής οικονομίας, αυτού των  μεταχρονολογημένων επιταγών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περαιτέρω εξειδίκευση των μέτρων για στήριξη των επιχειρήσεων ζητάει ο ΕΣΑ

Ο Ε.Σ.Α αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων κι εργαζομένων τονίζει ότι εκκρεμεί η εξεύρεση λύσης, για τη διαχείριση του θέματος των επιταγών και του ιδιωτικού χρέους μεταξύ των φορέων της αγοράς.