ΓΔ: 907.63 0.39% Τζίρος: 24.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:00:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για το άνοιγμα των καταστημάτων

Στο σχετικό spot πρωταγωνιστεί ο συνθέτηςΓ. Θεοφάνους, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ΕΣΑ και επιπλέον παραχώρησε τα δικαιώματα γνωστής μουσικής του επιτυχίας για τη μουσική επένδυση της καμπάνιας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) παρουσίασε σήμερα τη νέα του επικοινωνιακή καμπάνια, που αφορά, τόσο την στήριξη των εμπορικών καταστημάτων που επαναλειτουργούν με ασφάλεια από σήμερα, όσο και την τήρηση των κανόνων υγιεινής εκ μέρους των πολιτών που θα τα επισκεφθούν. 

Με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς παραφωνίες, πάμε για νέες επιτυχίες!», η εν λόγω καμπάνια πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και θα «τρέξει» τόσο στα παραδοσιακά μέσα, ραδιόφωνο και τηλεόραση, όσο και στα ψηφιακά, διαδίκτυο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη συνολική επικοινωνιακή στρατηγική, τη δημιουργική ιδέα και την επιμέλεια του τηλεοπτικού πλάνου προβολής ανέλαβε η IRA Media, ενώ η παραγωγή πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ARTECNIKO.  Στο σχετικό spot πρωταγωνιστεί ο διακεκριμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του ΕΣΑ και επιπλέον παραχώρησε τα δικαιώματα γνωστής μουσικής του επιτυχίας για τη μουσική επένδυση της καμπάνιας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

emporio-katastimata-magazia-xristougenna
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων με click away την Κυριακή

Προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 21:00, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας. Άνοιγμα λιανεμπορίου, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, με ραντεβού, ζητά ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ε.Σ.Α: Λύση 4 σημείων για τον «πέλεκυ» των μεταχρονολογημένων επιταγών

Ο Ε.Σ.Α. τονίζει ότι είναι επιτακτική η ανάγκη η λύση ενός ακανθώδους θέματος, που αιωρείται ως πέλεκυς πάνω από τα κεφάλια των συντελεστών της ιδιωτικής οικονομίας, αυτού των  μεταχρονολογημένων επιταγών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περαιτέρω εξειδίκευση των μέτρων για στήριξη των επιχειρήσεων ζητάει ο ΕΣΑ

Ο Ε.Σ.Α αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων κι εργαζομένων τονίζει ότι εκκρεμεί η εξεύρεση λύσης, για τη διαχείριση του θέματος των επιταγών και του ιδιωτικού χρέους μεταξύ των φορέων της αγοράς.