ΓΔ: 877.99 0.19% Τζίρος: 40.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Eurobank

Ο Αθανάσιος Αθανασόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής της Eurobank

Η Eurobank ανακοίνωσε τον ορισμό του Αθανάσιου Αθανασόπουλου στη θέση του Γενικού Διευθυντή, Επικεφαλής του Τομέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ομίλου, στη θέση του αποχωρήσαντα Σπυρίδωνα Γκούμα.

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία («Τράπεζα») ανακοινώνει ότι ο κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος ορίζεται από 1.10.2019 ως Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Τομέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ομίλου, σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντα κ. Σπυρίδωνα Γκούμα.

Ο κ. Α. Αθανασόπουλος έχει πάνω από είκοσι (20) χρόνια εμπειρία σε επιχειρήσεις του τραπεζικού και χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατέχοντας σημαντικές θέσεις στους τομείς της οργάνωσης, των πιστοδοτήσεων και του εσωτερικού ελέγχου.

Η Διοίκηση της Τράπεζας ευχαριστεί τον κ. Σ. Γκούμα για τη συνεισφορά του στον Όμιλο Eurobank και εύχεται στον κ. Α. Αθανασόπουλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Eurobank απορροφά το κόστος ανάληψης μετρητών σε 16 απομακρυσμένες περιοχές

Την απόφαση να απορροφήσει η ίδια το κόστος ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ άλλης τράπεζας σε 16 απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδος ανακοίνωσε η Eurobank, αναγνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φ. Καραβίας: Βασικός στόχος η Eurobank να γίνει τράπεζα ανάπτυξης

Ως διαχειρίσιμο χαρακτήρισε το επίπεδο των νέων NPLs που μπορεί να δημιουργήσει η πανδημία ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, με τον προεδρό της να τονίζει ότι οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν κλειδί για την ανάπτυξη.