Φώτο: Mls

Το πόρισμα για την MLS ζήτησε η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών

Στην MLS Πληροφορική και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς βρίσκεται το αίτημα της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών προκειμένου να λάβουν το πόρισμα της ΕΛΤΕ για την MLS.

H Ένωση Ελλήνων Επενδυτών απέστειλε αίτηση παροχής πληροφόρησης επί του πορίσματος της ΕΛΤΕ για την MLS, εξέλιξη για την οποία είχε ενημερώσει χθες, Δευτέρα, με σχετικό δελτίο Τύπου.

Παραλήπτες του αιτήματος ήταν η MLS Πληροφορική Ανώνυμη Εταιρεία και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Μάλιστα η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών κάνει γνωστό ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά της θα προσφύγει σε Αίτημα Λήψεως Εισαγγελικής Παραγγελίας.

Αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει:

«Κυρίες/Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή , ενεργώντας ως πληρεξούσιοι δεκάδων μετόχων και ομολογιούχων της MLS οι οποίοι παράλληλα είναι και μέλη της Ένωσης μας, σας καταθέτουμε αίτημα να μας χορηγήσετε αντίγραφο του πορίσματος της ΕΛΤΕ που παρέλαβε η Ε.Κ. στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας (σύμφωνα με τον οικονομικό τύπο)

Επίσης ζητούμε από την εταιρεία MLS , όπως, σε σχετική συνάντηση που ελπίζουμε να οριστεί άμεσα με εκπρόσωπό μας, μας παράσχει αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες της για την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής της. Η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών ασκεί τα δικαιώματα που της παρέχει ο Ν.4548/18 και το καταστατικό της και επιθυμεί την άμεση αποδοχή του αιτήματός της για ενημέρωση, ειδάλλως θα προσφύγει σε Αίτηση Λήψεως Εισαγγελικής Παραγγελίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε το ενημερωτικό της ομολογιακής έκδοσης της Lamda

Το ενημερωτικό δελτίο αφορά τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση νέων, κοινών, ανώνυμων, άυλων ομολογιών της, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως 320.000.000 ευρώ. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Κύρια Αγορά περνά η Epsilon Net, «πράσινο φως» από την Επ. Κεφαλαιαγοράς

Με το ενημερωτικό δελτίο της Epsilon Net για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος παλαιών μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη Κύρια Αγορά του ΧΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Deloitte o ειδικός έλεγχος της MLS, καθυστερεί ο ισολογισμός του 2019

Η διάρκεια του ειδικού ελέγχου θα ξεπεράσει τις 4 εβδομάδες και έτσι η εταιρία δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει τον ισολογισμό της εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου, 30 Ιουνίου 2020