Φώτο: Τράπεζα Πειραιώς

Νέα διεθνής διάκριση για το Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς

Η διάκριση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτυπώνει την υψηλή ποιότητα του Private Banking της Τρ. Πειραιώς σημείωσε ο αναπλ. Γεν. Διευθ. της τράπεζας Αλέξανδρος Πατούνης.

Με το βραβείο Most Innovative Private Banking – Greece 2020, τιμήθηκε το Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς από τα International Finance Αwards, ως αναγνώριση των καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων που παρέχει στους πελάτες της Τράπεζας. 

Όπως τονίζει ο επικεφαλής του Private Banking, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, Αλέξανδρος Πατούνης, «η διάκριση από τα International Finance Awards για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτυπώνει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών του Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο διακρίνεται για την καινοτόμο και πελατοκεντρική προσέγγισή του».

Τα International Finance Awards βραβεύουν την αριστεία στον χώρο των επιχειρήσεων και απονέμονται σε πρόσωπα και οργανισμούς που διακρίνονται, μεταξύ άλλων, για τον επαγγελματισμό και την καινοτόμο δραστηριότητά τους, για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την εταιρική διακυβέρνηση και επιδόσεις που έχουν θετικό αποτύπωμα στην διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζα Πειραιώς: Τα χειρότερα είναι πίσω μας, ισχυρή πιστωτική επέκταση το '20

Η Goldman Sachs, μετά από συνάντηση αναλυτών με στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, ξεχωρίζει πέντε σημεία για την τράπεζα ενώ σε ότι αφορά την ποιότητα του ενεργητικού αναμένεται μικρή αύξηση «κόκκινων» δανείων.