ΓΔ: 902.65 0.77% Τζίρος: 30.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:37:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: BFF Banking Group

Υποκατάστημα στην Ελλάδα από τον όμιλο BFF Banking Group το γ' τρίμηνο

Το νέο υποκατάστημα στην Αθήνα θα παρέχει στις εταιρείες ακόμα πιο αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης των πιστώσεών τους έναντι του ελληνικού δημόσιου τομέα και του εθνικού συστήματος υγείας.

Ο Όμιλος BFF Banking Group – ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών  με ηγετική παρουσία στην Ευρώπη για τους προμηθευτές της Δημόσιας Διοίκησης – ανακοινώνει ότι έλαβε την αδειοδότηση της Τράπεζας της Ιταλίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, για την έναρξη λειτουργίας υποκαταστήματος στην Ελλάδα.

Το νέο υποκατάστημα στην Αθήνα -  το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του και να είναι πλήρως λειτουργικό το γ’ τρίμηνο του 2020 – θα παρέχει στις εταιρείες ακόμα πιο αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης των πιστώσεών τους έναντι του ελληνικού δημόσιου τομέα και του εθνικού συστήματος υγείας.

Ο Όμιλος BFF Banking Group υποστηρίζει τους Έλληνες πελάτες από το 2017, υπό το καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών, έχοντας αγοράσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ απαιτήσεων στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον μοναδικό πάροχο υπηρεσιών factoring, εξειδικευμένο στον δήμοσιο τομέα στην Ελλάδα.

«Με την έναρξη της λειτουργίας του νέου μας υποκαταστήματος στην Ελλάδα, θα μπορούμε πλέον να παρέχουμε πλήρη τεχνογνωσία υπηρεσιών factoring στην τοπική αγορά, υποστηρίζοντας τους προμηθευτές του δημόσιου τομέα, να βελτιώσουν το κεφάλαιο κίνησης τους στην μετα-κορωνοϊού εποχή» δήλωσε ο κ. Michele Antognoli, Αντιπρόεδρος Διεθνών Αγορών του Ομίλου BFF Banking Group. «Στην Ελλάδα, η δραστηριότητα factoring, αντιστοιχεί σε περίπου 7% του ΑΕΠ, ενώ σε  άλλες ευρωπαϊκές χώρες η διείσδυση στην αγορά μπορεί να ανέλθει σε 10% έως 12% του ΑΕΠ. Η αντίστοιχη διείσδυση του προϊόντος στους προμηθευτές του δημόσιου τομέα είναι ακόμα χαμηλότερη. Το νέο μας υποκατάστημα αποτελεί ανταπόκριση σε αυτήν την ανάγκη και θα μπορέσει εν τέλει να αμβλύνει τις σχέσεις μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου και της ελληνικής δημόσιας διοίκησης».

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

hdb
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Ο Σάββας Ανδρέου νέο μέλος του Δ.Σ.

Ο κ. Ανδρέου διαθέτει περισσότερα από 36 έτη εμπειρίας σε όλες τις βαθμίδες του επαγγέλματος του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και έχει επίσης εργαστεί στο παρελθόν στον τραπεζικό και ναυτιλιακό κλάδο.
Xristos Megalou, Trapeza Peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλάζει σελίδα η Τρ. Πειραιώς: «Τρέχει» το Sunrise, βελτίωση μεγεθών

Το τελευταίο εξάμηνο έχει υλοποιηθεί το 80% του σχεδίου Sunrise. Οι δέκα κινήσεις της διοίκησης που εδραιώνουν τη θέση της τράπεζας. Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών η κερδοφορία στο α' αξάμηνο. Τι δήλωσε ο Χρ. Μεγάλου.