Φώτο: EpsilonNet

Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Epsilon Net

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς και επίτευξης επαρκούς διασποράς, η έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της στην Κύρια Αγορά αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Aπό την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 οι μετοχές της εταιρείας που διαπραγματεύονται στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.), θα τεθούν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, όπως ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνέχεια της από 26 Ιουνίου 2020 ανακοίνωσής του και της σημερινής ανακοίνωσης της εταιρείας για το εύρος τιμών της δημόσιας προσφοράς των μετοχών, που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.  

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς και επίτευξης επαρκούς διασποράς, οι μετοχές της εταιρείας θα διαγραφούν από την ΕΝ.Α. του Χ.Α., ταυτόχρονα με την εισαγωγή τους στην Κύρια Αγορά. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πραγματοποιηθεί άρση της αναστολής των μετοχών και παραμονή τους σε διαπραγμάτευση στην ΕΝ.Α. του Χ.Α.

Με βάση το ανακοινωμένο χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, η έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της στην Κύρια Αγορά αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Νet: Αγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Hoteliga International

Το συμφωνητικό που υπογράφηκε με την εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Πολωνίας AILLERON SA προβλέπει τίμημα 150.000 ευρώ για την εξαγορά του 51% των μετοχών που κατείχε η εταιρεία στη Hoteliga International sp.Zo.o.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Κύρια Αγορά περνά η Epsilon Net, «πράσινο φως» από την Επ. Κεφαλαιαγοράς

Με το ενημερωτικό δελτίο της Epsilon Net για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος παλαιών μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη Κύρια Αγορά του ΧΑ.